Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Televizní programy zdarma? Není problém!

PR článek

Léto končí, den se zkracuje, začíná sychravé počasí. Opět budeme trávit čím dál více času doma. Dáme Vám tip, jak si dny za špatného počasí doma zpříjemnit.

Lokální poskytovatel internetových služeb Cerberos s.r.o., který v Liberci, Mladé Boleslavi a širokém okolí poskytuje služby vysokorychlostního internetu, nabízí také balíčky digitální televize. Ve spolupráci s dodavatelem televizního vysílání Sledování TV si nyní můžete televizi od Cerberosu na 14 dní vyzkoušet zcela zdarma. 

Digitální televize má řadu výhod

Internetová televize neboli IPTV umožňuje šíření televizního vysílání pomocí internetového připojení, které máte doma, na chalupě nebo na cestách. Stačí, když máte v daném místě připojení k internetu a všechny oblíbené kanály můžete mít ihned k dispozici. 


V nabídce digitální televize od Cerberosu je vysoký počet programů i v základních balíčcích. Obrovskou výhodou je 7denní archív všech programů. Pokud nějaký pořad nestihnete, můžete se k němu po celý další týden vrátit a navíc přeskočit nahrané reklamy. Už vám tedy žádný pořad neuteče.  Benefitem je také funkce TimeShift zastavení programu. Program si můžete jednoduše kdykoliv stopnout a po chvíli pokračovat ve sledování. Pořady si také můžete nahrávat. Navíc můžete využívat tematické balíčky jako například Dokument, Sport, Dětský nebo třeba videotéku HBO GO a kdykoli si pustit ty největší seriálové pecky a filmové trháky bez reklam! 

Nepotřebujete set-top-box! 

Pokud máte chytrou televizi, stačí nainstalovat aplikaci od Sledování TV a všechny programy sledovat přímo na televizi. Pokud Smart TV nemáte, můžete si pořídit set-top box nebo sledovat televizní programy na dalších zařízeních. Mezi ty nejoblíbenější patří sledování pořadů přímo ve webovém prohlížeči nebo chytré televizi. V posledních letech si oblibu získává i sledování TV na mobilu a tabletu. Zatímco se někdo dívá v televizi například hokej, další člen rodiny může sledovat třeba na tabletu pohádku nebo oblíbený seriál. 

Máte zájem o programy internetové televize? Kontaktujte zákaznické oddělení Cerberosu! 

Zákaznické oddělení společnosti Cerberos je připraveno zodpovědět veškeré Vaše dotazy týkající se digitální televize a připojení k internetu. Pokud vás zajímají podrobnější informace, neváhejte společnost kontaktovat. Můžete zavolat na číslo 326 100 000 nebo napsat e-mail na adresu info@cerberos.cz. Využít můžete i online chat na webu www.cerberos.cz

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky cerberos, Internet, televize, digitální televize, televizní pořad, IPTV, Liberec, Mladá Boleslav, HBO Go

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Televizní programy zdarma? Není problém!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.