Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Akční předprodej na Ještěd zahájen. Unikátní nabídka skipasů na tři roky je k zakoupení jenom do konce listopadu.

PR článek

Jenom pár dní po zahájení stavebních prací na sjezdovce Nová Skalka přichází Skiareál Ještěd s jedinečným předprodejem sezónních skipasů. V nabídce je celoroční sezónka na tři roky za atraktivní cenu, která platí i vletním období a zahrnuje celou řadu dalších zajímavých benefitů. Akční nabídka platí do konce listopadu letošního roku.

Práce na výstavbě Nové Skalky jsou v plném proudu, a nedočkaví lyžaři vyhlížejí první oblouky na sjezdovce, kterou si budou moct užít již tuto zimu. Nová Skalka je zásadním krokem v rozvoji skiareálu pod Ještědem směrem k moderním trendům bezpečného lyžování pro celou rodinu.

Provozovatel střediska záhy přichází s výjimečnou nabídkou sezónních skipasů. Pouze v rámci letošního akčního předprodeje, který byl spuštěn 22. října, jsou v nabídce permanentky na tři roky, platné na lanovkách v zimě i v létě, s řadou dalších bonusů, a to vše za cenu pod deset tisíc korun. „Sezónka na tři roky je víc než obyčejný skipas. Vnímáme ji nejen jako důkaz našeho dlouhodobého a seriózního záměru na Ještědu, ale zároveň chceme, aby tato sezónka pomohla lidem vytvořit si pevnější pouto k Ještědu po celý rok – aby si liberecký areál a jeho okolní přírodu mohli užívat plnými doušky bez ohledu na roční období,“ uvádí Jakub Hanuš, ředitel Skiareálu Ještěd.

Touto atraktivní prodejní nabídkou TMR myslí i na malé lyžaře a ekologii. „Abychom podpořili i výchovu lyžování u malých dětí, rozhodli jsme se za každého budoucího majitele takové permanentky věnovat skipasy zdarma pro žáky prvních tříd zlibereckých škol.“ Zajímavá odměna je navíc připravena pro ty, kterým záleží na ekologii a šetrném zacházení svodními zdroji. Každý držitel zakoupené víceleté permanentky, který se později prokáže meziročním snížením spotřeby elektřiny nebo užitkové vody v domácnosti, obdrží dodatečný bonus v podobě tří denních skipasů pro své kamarády či rodinu. „Trochu zábavnou formou chceme lyžařskou veřejnost vybídnout k zodpovědnému chování vůči přírodě. Každý může začít u sebe doma a hned. Stejně jako k tomu přistupujeme my v rámci Memoranda JEŠTĚDÉLE, kde se zavazujeme nejenom vrátit do přírody 20 ha nového lesa na území města Liberec, jako kompenzaci za naše sjezdovky, ale zároveň proměnit Ještěd na lyžařské středisko plně respektující životní prostředí,“ doplňuje Hanuš.

V nabídce bude i jednoroční sezónní permanentka, na kterou jsou lyžaři zvyklí z předchozích let. Bude platná pouze v nadcházející zimní sezóně, a bez dodatečných benefitů.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Skireál Ještěd

Štítky Ještěd, předprodej, areál, lyže, skipas, sjezdovka, Nová Skalka, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Akční předprodej na Ještěd zahájen. Unikátní nabídka skipasů na tři roky je k zakoupení jenom do konce listopadu.  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.