Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Pomoc s nákupem, dopravou i výukou dětí. Frýdlant hledá dobrovolníky

V současné nelehké době hledá město Frýdlant každou pomocnou ruku. Dobrovolníci, kteří se přihlásí, chce město využít v případě nutnosti například v sociálních službách nebo ve zdravotnictví.

Současná situace ohledně koronaviru se příliš nelepší. I proto Frýdlant uvítá pomoc všech, kteří se budou chtít zapojit. „Hledáme dobrovolníky, kteří jsou v případě potřeby ochotní pomoci například v sociálních službách nebo ve zdravotnictví,“ uvedl starosta Frýdlantu Dan Ramzer.

Dobrovolníci se mohou přihlásit na e-mailu dobrovolnici@mesto-frydlant.cz. Lidé mohou pomoci například s výukou dětí, nákupy či dopravou pro seniory nebo v sociálních službách, pokud dojde k výpadku tamního personálu. Zájemci by do e-mailu měli uvést své jméno, telefonní číslo a případnou oblast, ve které mohou nabídnout svou pomoc.

„Děkujeme každému, kdo může pomoci a svou pomoc nabídne,“ dodal starosta s tím, že každý ruka se cení. Údaje o každém dobrovolníkovi zanese město do speciálního formuláře a dobrovolník bude kontaktován ve chvíli potřeby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Liberecký, Frýdlant, koronavirus, dobrovolníci, sociální služby, Dan Ramzer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pomoc s nákupem, dopravou i výukou dětí. Frýdlant hledá dobrovolníky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.