Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Silničáři kvůli sněžení uzavřeli pro kamiony silnici přes Harrachov. Do rána může napadnout dvacet centimetrů sněhu

V noci na pondělí bude opět výrazně chumelit. Podle meteorologů má napadnout až dvacet centimetrů sněhu. Postupně se také výrazně ochlazuje a mrznout bude i v příštím týdnu. Silničáři kvůli předpovědi od osmnácti hodin uzavřeli silnici I/10 pro kamiony z Tanvaldu do Harrachova.

Délka uzavírky bude závislá na počasí. „V návaznosti na toto opatření bude aktivováno veškeré dopravní značení s výše uvedeným omezením, na jeho dodržování bude dohlížet Policie ČR ve spolupráci s MP Tanvald. Doporučená alternativní trasa pro nákladní vozidla je přes hraniční přechod Hrádek nad Nisou na silnici I/35. Apelujeme na řidiče nákladních vozidel, aby v době uzavírky využili alternativní trasu a nepokoušeli se projet uzavřeným úsekem,“ uvedl Eduard Bark ze společnosti Silnice LK, která má údržbu na starosti.

Na Liberecku začne večer postupně sněžit a do pondělního rána napadne asi patnáct centimetrů sněhu, na horách to může být ještě o pět víc. Teploty mohou spadnout až k minus osmi. 

Po krátké oblevě se tak opět vrací pravé zimní počasí. V dalších dnech bude silně mrznout, teploty v noci mohou klesnout až k minus sedmnácti stupňům. Také v dalších dnech bude sněžit.

Ohodnoť článek

Foto Silnice LK

Štítky sněžení, silničáři, silnice lk, předpověď, počasí, silnice, Harrachov, Tanvald, Policie České republiky, Silnice LK a.s., Hrádek nad Nisou, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silničáři kvůli sněžení uzavřeli pro kamiony silnici přes Harrachov. Do rána může napadnout dvacet centimetrů sněhu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.