Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt v Liberci slaví úspěch, do týmu proto nabírá další partnerské kurýry

PR článek

Všimli jste si, že se po Liberci začali hemžit hrdinové, co tiší kručící břicha a doručují do nich to nejlepší jídlo z místních restaurací? A víte, že i vy se stále můžete přidat do jejich modrého týmů, slušně si vydělat a dělat přitom radost lidem v okolí?

Stát se hrdinou je dneska totiž hračka – stačí si stáhnout aplikaci a rozvážet pro Wolt! S časem si přitom nemusíte dělat starosti, partnerští kurýři Woltu jsou sami sobě pány a pracovní doba je čistě v jejich režii.

S kým byste měli tu čest?

Wolt je známý jako finský technologický start-up a ověřená doručovací platforma, která svým zákazníkům už osmým rokem rozváží jídlo a potraviny z více než 30 tisíc partnerských restaurací a obchodů ve 23 zemích světa. U nás už s ním mají skvělé zkušenosti obyvatelé Prahy, Brna, Ostravy, Olomouce i Plzně. A v dubnu více než 10 milionů uživatelů Woltu doplnili ještě Liberečáci! Ti rychle objevili kouzlo rozvážkového finského jednorožce a začali jeho služeb využívat čím dál častěji. I proto Wolt znovu nabírá posily do řad svého libereckého rozvážkového pelotonu!

Odměny za doručenou objednávku a mnohem víc

Kurýři mohou plnit své poslání v autě nebo na skútru, případně na kole. Poté už je ke spolupráci s Woltem potřeba jen chytrý telefon, který podporuje aplikaci Wolt Partner. Právě ta totiž dělá kurýrskou práci mnohem snazší – ukazuje, kdy a kde převzít objednávky, kam je zavést i kolik si na nich kurýři vydělají. Kurýři totiž kromě odměny za každou doručenou objednávku, kde výdělky dosahují přes 200 Kč za hodinu, mohou navíc v aplikaci získat spropitné přímo od zákazníků, které jim v plné výši zůstává.

Co je na tom všem ale nejlepší?

Partnerští kurýři jsou stoprocentními pány svého času. Nikdo jim nediktuje, kdy vyrazit do ulic. Wolt totiž nabízí jedinečnou možnost potěšit lidi dobrým jídlem a potravinami svobodnou a flexibilní cestou. Je tedy jen na vás, kdy budete chtít být online, kde budete rozvážet a jakým dopravním prostředkem. Můžete prostě vydělávat, kdy a jak se vám zlíbí! Ať už jste ranní ptáče, chcete se projet jen pár hodin přes obědy nebo sháníte večerní přivýdělek a dobrou příležitost k provětrání skútru, rozvoz s Woltem je pro vás to pravé.

Wolt v Liberci slaví úspěchy a hledá další spolupracovníky, kteří by je chtěli slavit s ním! Neváhejte se proto přihlásit a stát se jeho partnerským kurýrem už teď! 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, Liberec, kurýr, kariéra, jídlo, Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt v Liberci slaví úspěch, do týmu proto nabírá další partnerské kurýry  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.