Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aktivní zábava pro děti. V libereckém Babylonu otevřeli nový Funpark

PR článek

Už jste byli v novém Funparku Babylon? Pokud ne, tak neváhejte a vezměte děti do libereckého CENTRA BABYLON. Tady nedávno otevřeli další zábavní středisko pro rodiny s dětmi. A máte se na co těšit. Nový ráj dětských her slibuje prostřednictvím pohybových hrátek úžasnou aktivní zábavu.

Ukažme dětem, že pohyb je bezva zábava

Děti se čím dál více věnují virtuální zábavě, chybí jim pohyb i osobní kontakt s kamarády a často i rodiči. Funpark zve děti do hravého světa, kde si procvičí a rozvinou pohybové dovednosti, koordinaci, mrštnost, ale i představivost a tvořivost pomocí mnoha atrakcí, které jim nový zábavní park nabízí. Tady jsou zkrátka opičárny povoleny.

Funpark pro malé i velké

Svůj oblíbený hrací prvek si tu najde každý - od batolete po teenagera. Funpark je vybaven měkkými herními atrakcemi pro ty nejmenší návštěvníky, skluzavkami, prolézačkami, trampolínami pro ty větší a i náctiletí se tu nudit nebudou. Mohou zkusit zdolat všechny překážky v ninja aréně, překonat lanovou stezku nebo si zahrát fotbal či basket na uzavřeném sportovním hřišti.

Udělejte si čas na rodinu

Čas strávený se svými nejbližšími je nenahraditelný. Udělejte si chvíli pro své ratolesti a vezměte třeba i jejich kamarády. A i Vy můžete hodit starosti za hlavu. Bavte se společně s dětmi nebo si odpočiňte u dobré kávy v Banana Café. Tak neváhejte a vykouzlete dětem radost na tváři - vezměte je do Funparku Babylon! Vstupenky pořídíte výhodně s 10% slevou zde.

Vstup do Funparku dalším bonusem k pobytu se zábavou

Ubytujte se ve čtyřhvězdičkovém WELLNESS HOTELU BABYLON, jenž je součástí unikátního CENTRA BABYLON a získáte opravdovou nálož skvělé zábavy. Rezervujte si pobyt s balíčkem Zábavy, který obsahuje neomezené vstupy do Aquaparku, Lunaparku, iQLANDIE, iQPARKU, zrcadlového Labyrintu, ZOO Liberec a samozřejmě i do nového Funparku.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Babylón, centrum babylon, funpark, zábava, děti, Centrum Babylon Liberec, Zoologická zahrada Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aktivní zábava pro děti. V libereckém Babylonu otevřeli nový Funpark  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.