Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mateřství je náročné. Relax, inspiraci a odpočinek nabídne Den pro mámu v Liberci

Každá matka je hrdinka. Už jen těhotenství je náročné a co teprve samotný porod a šestinedělí. Pro maminky, které se během mateřské potýkaly nebo stále potýkají s psychickými problémy, připravila organizace Úsměv mámy akci Den pro mámu.

Maminky se můžou těšit na odpočinek a možnost načerpat síly i inspiraci. „Mámy jsou hrdinky. Když jim docházejí síly, často zatnou zuby a jedou dál. A dál. A dál. A dál. Jednoho dne ale mohou síly dojít a nedají se vykřesat vůbec z ničeho. Dá to pak zatraceně velkou práci načerpat je zpátky,“ informovala Michaela Havlíková, ředitelka liberecké pobočky organizace Úsměv mámy.

Podle ní jsou spokojení matky pro své děti požehnání. A právě tolik potřebné síly mohou načerpat v sobotu 25. září v meditačním a rodinném centru Tilia v Liberci. Na programu je řada aktivit jako například jóga nebo výroba domácí kosmetiky a také přednáška psycholožky Lucie Šmahelové.

„Maminky mohou přijít ideálně bez dětí, ať si co nejvíce odpočinou. Pokud však hlídání neseženou, bude na místě zajištěno,“ uvedla Havlíková. Program bude probíhat od 10 do 15 a je zcela zdarma.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky Den pro mámu, Liberec, mateřství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mateřství je náročné. Relax, inspiraci a odpočinek nabídne Den pro mámu v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.