Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vydělejte si balík jako kurýr pro Wolt a buďte pány svého času!

PR článek

Hledáte práci nebo brigádu, ve které budete sami sobě pánem, nebude vás poutat rozpis směn, přitom vám slušně vydělá, zajistí potřebná pojištění a ještě díky ní uděláte radost lidem ve vašem okolí? Řešení je snadné – staňte se partnerským kurýrem Woltu a rozvážejte po Liberci to nejlepší jídlo z místních podniků! Měsíční výdělky se vám mohou vyšplhat k částkám kolem 60 tisíc.

Liberec se modrými kurýry jen hemží, ale nestačí to! Hladová břicha a mlsné jazýčky potřebují víc svých hrdinů, kteří jim domů či do práce dovezou poklady liberecké gastronomie i produkty z místních obchodů. Proto modrý tým nabírá posily a odměna pro ně bude víc než sladká! Přečtěte si, co by vás pod vlajkou Woltu čekalo.

S kým byste měli tu čest?

Wolt je známý jako finský technologický start-up a ověřená doručovací platforma, která svým zákazníkům už osmým rokem rozváží jídlo a potraviny z více než 60 tisíc partnerských restaurací a obchodů ve 23 zemích světa. U nás už s ním kromě Liberce mají skvělé zkušenosti obyvatelé Prahy, Brna, Ostravy, Olomouce, Plzně, Hradce Králové, Pardubic, Českých Budějovic a nově i Kladna a Mladé Boleslavi. K 15 milionům registrovaných uživatelů Woltu ale stále přibývají nadšení příznivci, společnost se rozrůstá, neustále inovuje své služby a už ani dosavadních 125 tisíc partnerských kurýrů po celém světě nestačí. Proto Wolt nabírá nové pomocníky i do řad našlápnutého libereckého rozvážkového pelotonu

Odměny snů a zajištěné pojištění 

Kurýři jsou základní jednotkou, bez které by tenhle rozvážkový jednorožec nemohl fungovat. Proto jsou také náležitě ohodnoceni! Kromě odměny za každou doručenou objednávku, kde výdělky dosahují přes 250 Kč za hodinu, mohou navíc v aplikaci Wolt získat spropitné přímo od zákazníků, které jim v plné výši zůstává. Celkový měsíční výdělek aktivního kurýra se tak snadno vyšplhá na 60 tisíc měsíčně

Nač si ale klást malé cíle? S Woltem si zapálení kurýři můžou vydělat ještě víc! O to se v Brně pokoušel třeba influencer Kuba Paták, který si chtěl rozvážením pro Wolt za měsíc vydělat 100 tisíc! Kubovu cestu za vysněným cílem můžete sledovat na jeho TikToku (psali jsme o ní i u nás na Drbně), nebo se do jeho výzvy můžete rovnou zapojit taky, vyzkoušet si kurýrskou práci na vlastní kůži a vydělat si přitom slušný balík. Co vy na to?

@kubapatak

Odpovědět @fimiiii_ 4000 za jeden den!???????? To si zasloužil follow na instagramu: KUBAPATAK ????????????

♬ Time - Hans Zimmer

Pokud se rozhodnete spolupracovat s Woltem, společnost se kromě přívětivých odměn bude starat i o vaše bezpečí. Nabízí totiž všem svým partnerským kurýrům úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti, a to zcela zdarma. Ať už se tedy rozhodnete rozvážet po městě v autě, na skútru či na kole, s pojištěním už si nebudete muset lámat hlavu.

O vše potřebné je tedy postaráno. Teď už jen stačí naleštit svůj oblíbený dopravní prostředek a stáhnout si do svého chytrého telefonu aplikaci Wolt Partner. Právě ta totiž dělá kurýrskou práci mnohem snazší – ukazuje, kdy a kde převzít objednávky, kam je zavést i kolik si na nich kurýři vydělají.

Co je na tom všem ale nejlepší? Časová flexibilita

Partnerští kurýři jsou stoprocentními pány svého času. A to bez nadsázky. Nikdo jim nediktuje, kdy vyrazit do ulic, kdy nasednout do auta nebo naskočit na kolo, a kdy zase zaparkovat doma v garáži.

Je jen na vás, kdy budete online, kde budete rozvážet a jakým dopravním prostředkem. Wolt vám nabízí flexibilitu, o které si v jiných společnostech nechávají jen zdát  – můžete prostě vydělávat, kdy a jak se vám zlíbí! Ať už jste ranní ptáče, nebo noční sova, ať hledáte rychlý přivýdělek, nebo práci na plný úvazek, rozvoz s Woltem je pro vás to pravé.

Wolt už je v Liberci jako doma a jeho partnerští kurýři po městě každý den rozváží radost zkondenzovanou do papírových tašek a modrých boxů. Pokud u toho chcete být i vy a tvořit součást tohodle rozvážkového dream teamu, neváhejte se přihlásit a stát se jeho partnerským kurýrem už teď! Odměna vás rozhodně nemine!

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, nábor, kurýři, práce, brigáda, rozvoz jídla, Liberec, pojištění, jídlo, Hans Zimmer, Brno, Praha, Instagram, Plzeň, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Takže vy novinářský nepřestanete za rubriku Společnost schovávat PR? Vážně budete zmiňovat "novinářskou práci" za touhle dobytčárnou na přes držku? Nestačí slovo SVINĚ?

Středa, 1. prosince 2021, 21:38Odpovědět

Vydělejte si balík jako kurýr pro Wolt a buďte pány svého času!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.