Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Hra, která se zvrtla a pohádky

Tento víkend můžete zamířit do divadla, protančit střevíce v Bunkru nebo s dětmi vyrazit za pohádkami.

Klub Bunkr dnes pořádá jubilejní dvacátou 80s vs 90s party s nejlepšími tanečními disco hity. O hudbu se postarají Dj Tommy Gun a Dj Smrt, dobové oblečení je víc než povinností. Zítra do Bunkru zavítá kapela Tres Udos a jako čestný host vystoupí Makenzen.

Zamířit můžete dnes také do divadla F. X. Šaldy na premiéru Hry, která se zvrtla. Tato originální komedie prý nenechá vaši bránici odpočinout. Zítra v divadle vystoupí Big’O’Band se svým programem Bruno Mars v opeře.

Dům dětí a mládeže Větrník zve všechny děti na sobotní pohádku Sněhová královna v podání loutkového divadla Spojáček. Představení začíná v deset hodin.

Waldovy Matušky dnes společně s The Boband & Sisi vystoupí v kině Varšava. Můžete si tak vychutnat písně Waldemara Matušky i Boba Dylana.

Knihkupectví a antikvariát Fryč si na neděli připravil klasickou pohádku o lakotném kohoutkovi, laskavé slepičce a veliké lásce, která vodu přináší.

Ohodnoť článek

Foto Divadlo F. X. Šaldy

Štítky Liberecký, akce o víkendu, víkend podle Drbny, kultura, pohádka, divadlo, opevnění, Bruno Mars, Bob Dylan, Waldemar Matuška, Sněhová královna, Varšava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Hra, která se zvrtla a pohádky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.