Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

REKUPER SYCHROV je už skoro 30 let silným a stabilním zaměstnavatelem. Nyní shání posily

PR článek

Výroba, projekce a montáž větracích jednotek s rekuperací tepla, CNC zpracování plechů vysekáváním, laserovým řezáním, ohraňováním, včetně povrchové úpravy práškovým lakováním a výroba, návrhy technických řešení a montáž zařízení na regulaci průtoku odpadních vod. Tyto jsou doménou ryze české společnosti REKUPER SYCHROV, jejíž hlavním podnikatelským záměrem není pouze výrobní a obchodní činnost podporující a zavádějící energeticky šetrné výrobky, ale především výborná kvalita odvedené práce, dobré vztahy s dodavateli, spokojení odběratelé, a motivovaní zaměstnanci.

Nejen výplatou je člověk živ

Společnost REKUPER SYCHROV si je důležitostí spokojenosti zaměstnanců vědoma a tak jim nabízí mnohé, ne zcela běžné benefity a vsadila i na moderní přístup nejen v technickém zázemí, ale i v řízení personálu. Pět týdnů dovolené, každoroční navýšení mzdy, kvalitní firemní stravování s příspěvkem 55 % a příspěvky na životní pojištění jsou jen pomyslným začátkem systému ohodnocení všech devadesáti zaměstnanců. Také věrnostní odměny a odměny při životním jubileu nebo životní udalosti jako je například svatba jsou ve firmě samozřejmostí.

Moderní vybavení výrobních hal a moderní postupy výroby pak nabízejí zaměstnancům přehledné a čisté pracovní prostředí a zajímavou náplň práce.

Když jsem v roce 2004 po dokončení školy začal hledat práci, obešel jsem několik strojírensky zaměřených firem v okolí. Firma REKUPER SYCHROV mě zaujala zejména kvůli čistému, příjemnému prostředí a modernímu vybavení. Po kratším seznámení s výrobou na různých pracovištích jsem zůstal u CNC ohraňovacího lisu. Tato rozmanitá práce, která kombinuje technické myšlení a manuální zručnost mi vydržela 12 let, a to i díky skvělému kolektivu. Po drobných zdravotních problémech mi firma nabídla pozici v technické přípravě výroby, kde mohu zúročit nabyté zkušenosti a dále se v tomto oboru vzdělávat. Opět jsem se ocitl v dobré partě, kde funguje výborná komunikace a vzájemná podpora a já se cítím plnohodnotným členem týmu.“ vychvaluje si zaměstnanec firmy Tomáš Brožek.

Příjemné firemní klima jako klíč k úspěchu

Přátelský tým, podporující nadřízení, fokus na zaměstnance a jeho schopnosti nebo vztahy nad rámec pracovní náplně napomáhají jak ke spokojenosti personálu, tak i efektivitě práce samotné.

Do firmy jsem nastoupil v listopadu 2019 na pozici pracovník výdeje zakázek. Po měsíci působení na této pozici se vedení firmy rozhodlo využít mých předešlých zkušeností a nabídlo mi pozici vedoucího laserového centra. Náplň mé pozice je koordinace výroby zakázek ve spolupráci s vedoucím výroby, mistry a technickou přípravou, tak abychom uspokojili všechny naše zákazníky včasným dodáním jejich objednávek. Dále jsem zodpovědný za obsazení a vykrytí směn, tak aby nebyla ohrožena výroba. S tím souvisí i zajišťování servisu v případě poruchy nebo pravidelné údržby strojů a objednávání náhradních a spotřebních dílů.“ Popisuje svou cestu k nynější zodpovědné pozici zaměstnanec Michal Sláma.

Možnost pracovního postupu je pro mnohé zaměstnance také rozhodujícím přínosem.

Většina mistrů se vypracovala z dělnických profesí.  Máme i programátory, kteří se vypracovali na programátorskou pozici z dělnické profese.“ Zmiňuje Ing. Pavel Vondrák, jednatel společnosti.

Rodinné zázemí firmy je především patrné na akcích každoročně pořádaných firmou pro své zaměstnance a jejich rodinné příslušníky. Krom výtečného jídla a pití, se o dobrou zábavu postará hudební doprovod, atrakce pro děti nebo i to, že o večerní rozvoz domů taxi službou se postará firma.

REKUPER SYCHROV je rodinná firma a s tím souvisí i skvělé jednání vedení firmy vůči zaměstnancům.“ Dodává nakonec Michal Sláma.

V současné době poptává společnost REKUPER SYCHROV pracovníky na pozice přípravy programů pro CNC stroje, operátora CNC laseru a operátora ohraňovacího lisu.

Mám zájem o práci v REKUPER SYCHROV

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Rekuper Sychrov, nábor, pracovní klima, poptávka po práci, Sychrov, výroba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

REKUPER SYCHROV je už skoro 30 let silným a stabilním zaměstnavatelem. Nyní shání posily  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.