Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Rokytnice nad Jizerou ovládne testování lyží Rossignol, radu přidá „machr“ Viki Cabadaj - Jan Antonín Duchoslav

PR článek

Prázdniny jsou v plném proudu a páté největší lyžařské středisko v Česku nabízí všem lyžařům o víkendu 19.-20. února ROSSIGNOL DEMO TOUR a BIG TEST DYNASTAR. K dispozici bude nová kolekce lyží, s výběrem bude radit i herec Jan Antonín Duchoslav. Ve skvělém stavu je 17 km sjezdovek se 70 cm sněhové pokrývky. Lysá hora láká ze svého vrcholu na červenou FIS sjezdovku a oblíbenou turistickou modrou v délce 3 km.

„Svahy Rokytnice zaplnily rodiny s dětmi, proto nabízíme zábavu jak dětem na Kaprunech, formou lyžařských atrakcí jako Čarovný les, který jsme doplnili o nové sněhové vlnky, klopenky a také opravdové slalomové tyče, tak i dospělým, a to právě testováním nové kolekce lyží značky Rossignol a Dynastar. Zajímavým průvodcem celého víkendu je herec a lyžař, známý z filmu Sneženky a machři, Jan Antonín Duchoslav alias Viky Cabadaj. Kromě toho každý víkend rozdáváme na sjezdovkách čokoládové Fidorky, stačí se zapojit do jednoduchých soutěží a Fidorku si vyhrát,“ zve na víkendové akce ředitel střediska Vít Pražák.

Pro rodiče s dětmi je vítaná i lyžařská škola Major Ski School, která zajišťuje profesionální výuku lyžování. Denně funguje půjčovna lyží a lyžařského vybavení. K dispozici jsou v aktuální sezóně v odbavovací hale nové vyhřívané skříňky pro uložení lyžařské výzbroje a výstroje.

Lanovky a vleky jsou nově v provozu od 8:30 do 16:00 hodin.

102 uzamykatelných boxů s elektronickým uzavíráním, různých velikostí (60 menších skříněk pro odložení příručních zavazadel, 35 skříněk pro uložení dvou párů lyží a bot, 7 skříněk pro čtyři páry, velké úložné skříně mají ve výbavě vyhřívání). Samozřejmostí je mezi parkovišti P4 a P1 skibus zdarma. Parkování je možné bez poplatku na P2, P3 a P4 od 07:00 do 19:00 hodin, zpoplatněno je pouze na P1.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Spartak Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou, Liberecký, lyže, Jan Antonín Duchoslav, sjezdovka, Česko, Lysá hora

Skiareál Rokytnice nad Jizerou ovládne testování lyží Rossignol,  radu přidá „machr“ Viki Cabadaj - Jan Antonín Duchoslav  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.