Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Plesová sezona ještě neskončila, dětem udělají radost pohádky

Poslední dva roky plesům a podobným akcím moc nepřály, ale letos už zase můžeme protančit střevíce nejen v libereckém Domě kultury. Víkendový program v podobě dílniček či pohádek udělá radost zase dětem.

Pátek

Dílna Krasohled v Liberci pořádá v pátek a v neděli jednorázový workshop. Přijďte si vyrobit jarní dekoraci s domečky v pátek 18. března od 16:000 nebo věnec či dekoraci v neděli 20. března od 14:00. Workshop je vhodný pro všechny věkové skupiny. Registrace nutná: pavla.petrnouskova@email.cz

Až půjdete odpoledne po náměstí Dr. E. Beneše, zastavte se na happening na podporu ukrajinských uprchlíků. Na místě bude k vidění výstava složená z portrétů uprchlíků, kteří dorazili v posledních dnech do Liberce. Akce bude probíhat od 16:00 do 17:30.

V Domě kultury Liberec se koná 21. Pivní bál. Jaké jsou hlavní hvězdy svijanského plesu? Tak tedy: Janek Ledecký, Katarína Knechtová, Taneční orchestr Ladislava Bareše, DJ Baláž a večerem provází Lukáš Pavlásek. Ples začíná ve 20:00

Jablonecký klub Na Rampě hlásí návrat oblíbené studentské akce SNIFF CLIFF VOL. 8 – THE SUNRISE. Večer nabídne směs různých žánrů hudby: od hip hopu přes R&B skrz 2010 a oldies po klasický rock. Začátek je ve 21:00.

Sobota

Naivní divadlo Liberec v sobotu nabízí zábavný program i pro ty nejmenší: studiovou inscenaci Šššš. Šššš. Hůůů. Haf! o pejscích a vlacích. Určena je dětem od 2 let, začíná v 10:00.

V Kulturním centru VRATISLAVICE 101010 se koná od 20:00 11. reprezentační ples MO a ZŠ Vratislavice. Tradiční společenskou akcí vás jako obvykle provede liberecký Big´O´Band, speciálním hostem večera bude zpěvák a herec David Kraus.

Neděle

Knihkupectví a antikvariát Fryč přináší opět nedělní pohádku, tentokrát O dvanácti měsíčkách. Představení začíná v 16:00.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Liberec

Štítky Liberecký kraj, víkend, akce, tipy, ples, pohádka, kulturní dům, Liberec, Janek Ledecký, Katarína Knechtová, Ladislav Bareš, Lukáš Pavlásek, David Kraus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Plesová sezona ještě neskončila, dětem udělají radost pohádky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.