Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Počasí nakonec nabídne slušné podmínky k pálení čarodějnic. Pokazí se to v neděli

V současné době to vypadá, že bychom si mohli filipojakubskou noc užít bez deště. Relativně pěkné počasí nás bude čekat i v sobotu přes den a dnes. Mírné zhoršení přijde až v neděli.

Podle aktuální předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu nás dnes čeká polojasná nebo skoro jasná obloha. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 15 až 18 stupňů Celsia. Na většině území Libereckého kraje bez přeháněk.

Podobné počasí nás bude čekat i během soboty. Přes den a k večeru by mělo být většinou oblačno. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 14 až 18 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček. Pálení čarodějnic bychom si tak nakonec mohli užít bez deště a přeháněk. Pokud se nějaké objeví, budou ojedinělé a jen na některých místech kraje.

Mírné zhoršení však přijde v neděli. To už bude většinou zataženo a během dne se přidají dešťové přeháňky. Nejvyšší denní teploty pak nepřekonají hranici 16 stupňů Celsia.

Během následujícího týdne pak výrazné změny v počasí očekávat nelze. První týden v květnu bude s průměrnými teplotami kolem 15 stupňů Celsia s převážně oblačnou oblohou. Od úterý do čtvrtka se navíc přidají dešťové přeháňky. Od pátku má pak dokonce přijít ochlazení a teplotní propad o zhruba pět stupňů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, předpověď, víkend, meteorologové, jro, kraj, duben, čarodějnice, stupeň Celsia, Český hydrometeorologický ústav, Jaroslav Tuček, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počasí nakonec nabídne slušné podmínky k pálení čarodějnic. Pokazí se to v neděli  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.