Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slušné jarní počasí vydrží v Libereckém kraji i během víkendu. Ochlazení nepřijde ani v příštím týdnu

I během víkendu nás čeká pěkné počasí. Prakticky bude kopírovat počasí několika posledních dnů. Průměrné teploty se budou držet kolem 25 stupňů Celsia. Výrazné zhoršení podle meteorologů nenastane ani v příštím týdnu.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně polojasno nebo oblačno. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 21 do 24 stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Dušan Čičman. Na některých místech v kraji může během dne foukat silný vítr. Ten bude dosahovat 15 metrů za sekundu. K večeru by měl slábnout.  

Sobota i neděle bude prakticky stejná. Oba dny bude skoro jasno až polojasno a nejvyšší denní teploty se budou držet kolem 24 stupňů Celsia. Noční teploty klesnou mezi šest až 11 stupňů.  

Výraznou změnu počasí meteorologové neočekávají ani v příštím týdnu. Dle dlouhodobé předpovědi budeme v Libereckém kraji měřit kolem 23 stupňů Celsia. Stejné teploty vydrží prakticky celý týden. V jeho druhé polovině se na některých místech mohou přidat dešťové přeháňky.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, předpověď, víkend, meteorologové, Královéhradecký, kraj, léto, jaro, teploty, ČR, ČHMU, Liberecký kraj, stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slušné jarní počasí vydrží v Libereckém kraji i během víkendu. Ochlazení nepřijde ani v příštím týdnu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.