Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

I v tomto týdnu se teploty udrží kolem dvacítky. Přidají se přeháňky a bouřky

Tento týden nás čeká počasí jako na houpačce. Zatímco některé dny bude léto, v jiné budeme potřebovat deštníky. Ničím výjimečným nemají být ani bouřky. Průměrné teploty se však stále budou pohybovat na hranici 20 stupňů.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně jasno nebo polojasno. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 23 až 26 stupňů Celsia. Právě pondělí bude v tomto týdnu patřit mezi nejvydařenější dny.  

V úterý už bude více oblačnosti. „A oblačno až zataženo, na většině území s občasným deštěm nebo přeháňkami. Ojediněle se přidají bouřky,“ uvádí na webu meteorologů Dušan Čičman. Nejvyšší denní teploty se při tom dostanou mezi 19 až 26 stupňů Celsia.  

Středa bude opět lepší. Opět nás bude čekat jasná nebo polojasná obloha s teplotami od 18 do 22 stupňů Celsia. V tomto ohledu se dá říct, že právě středa bude nejchladnějším dnem tohoto týdne. Ve čtvrtek a pátek začnou teploty opět stoupat. Dostanou se až k 28 stupňům. Během pátku a víkendu je však třeba opět počítat s přeháňkami a ojediněle i bouřkami.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, bouřka, přeháňka, teploty, léto, jaro, stupeň Celsia, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I v tomto týdnu se teploty udrží kolem dvacítky. Přidají se přeháňky a bouřky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.