Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

V následujícím týdnu vytáhneme deštníky. Na většině území kraje bude převažovat déšť, objeví se i bouřky

Nadcházející týden přinese studenou frontu, která bude postupovat přes naše území směrem k východu. Na většině místech v Libereckém kraji se vyskytne déšť a ojediněle i bouřky.

V noci z neděle na pondělí bude oblačno až zataženo, na většině území kraje se objeví dešťové přeháňky. Mírný vítr může při ojedinělých bouřkách zesílit, teplota klesne k 16 až 13 °C.

Během prvního dne v týdnu se počasí příliš nezmění, převládat bude déšť či dešťové přeháňky. Teplota bude ještě příznivá, vystoupá k 22 až 25 °C, na jihozápadě až 26 °C.

Srážky by měly ustat až v úterý odpoledne, ubývat by měla i oblačnost. Zaznamenáme ale mírné ochlazení, teploty se budou držet maximálně mezi 18 až 22 °C.

Ve středu bude většinou oblačno, během odpoledních hodin se mohou místy objevit přeháňky. Nejnižší noční teploty by se měly pohybovat mezi 14 až 10 °C, přes den očekávejme nejvýše 19 až 23 °C. Vát bude mírný severozápadní vítr.

Polojasno přijde až ve čtvrtek, místy však i oblačno. Ojediněle se vyskytnou bouřky. V noci očekávejme nejnižší teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty vyšplhají ke 20 až 24 °C, vítr opět mírný západní až severozápadní.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Liberecký kraj, ČHMÚ, předpověď, počasí, déšť, ochlazení, bouřka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V následujícím týdnu vytáhneme deštníky. Na většině území kraje bude převažovat déšť, objeví se i bouřky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.