Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Liberecký záchranář Miroslav Beneš tragicky zemřel. Kolegové uspořádali veřejnou sbírku na podporu rodiny

Ve věku 45 let zemřel tragicky při cestě do práce Miroslav Beneš, záchranář Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje. Od prvního července probíhá veřejná sbírka pro jeho rodinu, přispět může každý libovolnou částkou.

Miroslav Beneš zemřel 20. června ráno během cesty do práce. „Vždycky pomáhal. Kamarádům, kolegům, pacientům. Byl záchranář, hasič. Na jeho pomocnou ruku jsme se mohli kdykoli spolehnout, sám si o pomoc neříkal,“ uvedli kolegové. Uspořádali veřejnou sbírku ve spolupráci s Asociací zdravotnických záchranných služeb ČR a Nadačním fondem Kryštůfek.

Zapojit se a podat pomocnou ruku může každý. Libovolný příspěvek na transparentní účet Nadačního fondu Kryštůfek lze poslat snadno přes QR kód. Sbírka běží od 1. července do 30. září 2022.

„Pojďte s námi podpořit Mírovu rodinu. Peníze je možné posílat na transparentní účet uvedený na plakátku, vždy s heslem ZZS Liberec. Děkujeme,“ uvedl mluvčí ZZS LK Michael Georgiev.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS LK, Martin Klimša

Štítky Liberecký kraj, záchranář, úmrtí, sbírka, Miroslav Beneš, veřejná sbírka, rodina, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Česko, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký záchranář Miroslav Beneš tragicky zemřel. Kolegové uspořádali veřejnou sbírku na podporu rodiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.