Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Tento týden se bude postupně ochlazovat. Přidají se i přeháňky

Letní počasí si dá v Libereckém kraji chvíli pauzu. Po relativně slušném víkendu se začne postupně ochlazovat. Závěrem týdne naměříme jen 21 stupňů Celsia. Ničím výjimečným nebudou ani dešťové přeháňky a na některých místech také bouřky.

Ještě během první poloviny pondělka by mohlo být na některých místech polojasno nebo oblačno. Postupně se zatáhne a k večeru se přidají přeháňky nebo bouřky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 26 do 29 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka. Na horách bude maximálně do 24 stupňů.  

Dva následující sváteční dny na tom budou prakticky stejně. Oblačná až polojasná obloha. Ojediněle s přeháňkami, které budou silnější především na horách. Opět platí, že se mohou ojediněle přidat bouřky. V úterý naměříme maximálně 28, ve středu 25 stupňů Celsia.  

Podobné počasí bude v Libereckém kraji panovat prakticky až do neděle. Po zbytek týdne se budeme potýkat s přeháňkami a průměrnými teplotami, které postupně klesnou až k 21 stupňům Celsia.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký, kraj, předpověď, meteorologové, bouřka, přeháňka, teploty, léto, stupeň Celsia, Liberecký kraj, Český hydrometeorologický ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden se bude postupně ochlazovat. Přidají se i přeháňky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.