Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ve Skiareálu Ještěd odstartovalo babí léto. Za lanovku a atrakce mohou rodiny ušetřit i stovky korun

PR článek

Přestože již letní prázdniny skončily, ve Skiareálu Ještěd je sezóna stále v plném proudu. V rámci babího léta nabízí skiareál po celé září zvýhodněné jízdenky do Bikeparku, slevy na terénní tříkolky a koloběžky, zpáteční jízdenky lanovkou za pouhých 99 korun a spoustu dalších akcí. Zpestřete si s celou rodinou začátek školního roku a vyrazte na Ještěd. Z centra Liberce jste u lanovky za pár minut tramvají a autem z Prahy za pouhou hodinu!

Konec léta pomalu klepe na dveře, na Ještědu ale sezóna zdaleka nekončí. Pokud váháte, kam vyrazit s dětmi třeba na víkend, nevynechejte zdejší skiareál. Právě zde odstartovalo ještědské babí léto s celou řadou zábavných aktivit. S věrnostním programem GOPASS navíc výrazně ušetříte. Užijte si třeba vyhlídkovou jízdu sedačkovou lanovkou Skalka, která vás vyveze na hřeben nedaleko ještědského vysílače. Za obousměrnou jízdenku zaplatíte ve čtvrtek a v pátek pouhých 99 korun. „Lanovka je během září v provozu od čtvrtka do neděle a samozřejmě i na státní svátek 28. září. Jezdí v půlhodinových intervalech od 9 do 17 hodin. Ještědský hřeben je ideálním výchozím bodem pro řadu dalších aktivit, jako je jízda na terénní tříkolce, koloběžce nebo kole. Startují zde i naše naučné stezky Skryté příběhy, které návštěvníky prostřednictvím kvízů zavedou k vysílači, do Ještědského pralesa a na další zajímavá místa v okolí,“ uvedl ředitel Skiareálu Ještěd Jakub Hanuš.

Pro příznivce horských kol a adrenalinu připravil skiareál výhodné jízdenky do Bikeparku. Stačí je zakoupit dopředu online na www.gopass.travel. Každý čtvrtek a pátek se svezete po celý den za pouhých 290 korun, v sobotu a neděli si můžete zakoupit jednodenní jízdenky za 390 korun. Za zvýhodněné ceny nabízí středisko i oblíbené terénní tříkolky a koloběžky. Prostřednictvím speciální akce FUN Ticket pořídíte jízdu lanovkou Skalka v kombinaci s jízdou na tříkolce či koloběžce v kategorii dospělých již od 190 korun. Máte-li děti, vezměte je na nové letní hřiště s unikátními herními prvky a skluzavkami, užít si můžete i vzduchovou trampolínu, spoustu cyklostezek a turistických tras. Vynechat byste neměli ani Après-ski bar Nová Skalka s dřevěnou venkovní terasou a širokou nabídkou občerstvení nedaleko infocentra i FUN ZÓNY pro děti. Při zakoupení libovolné jízdenky ve skiareálu navíc získáte poukaz 1+1 zdarma na točenou kofolu, horký nápoj nebo nanuk.

Nezapomeňte si svou GOPASS kartu

Abyste mohli čerpat všechny slevy a výhody, nezapomeňte si do Skiareálu Ještěd vzít věrnostní kartičku GOPASS nebo se předem do výhodného mezinárodního programu zaregistrovat a svou kartičku si vyzvednout až ve skiareálu. S registrací vám pomohou případně i zaměstnanci infocentra. Veškeré výhody a slevy můžete čerpat nejen na Ještědu, ale i v dalších horských resortech, zábavních a vodních parcích nebo vybraných golfových resortech.  Jde například o Skiareál Špindlerův Mlýn, střediska Jasná, Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso a Starý Smokovec v Tatrách, polský Szczyrk, rakouské lyžařské areály Mölltaler Gletscher, Ankogel Mallnitz nebo Muttereralm, vodní parky Bešeňová a Tatralandia nebo golfová hřiště Kaskáda a Ostravice.

Více informací naleznete na skijested.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Ještěd, skiareál, babí léto, lanovka, rodiny, lanová dráha, tříkolka, Praha, Liberec, Aquapark Tatralandia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Skiareálu Ještěd odstartovalo babí léto. Za lanovku a atrakce mohou rodiny ušetřit i stovky korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.