Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Moderní Bistro & Restaurace Forky´s je konečně i v Liberci

PR článek

Po sedmi letech, co v Brně začal koncept Forky´s, a co se postupně rozšířil do Prahy, pak za hranice na Slovensko a do Rakouska a v prosinci 2021 otevřeli skvělou pobočku v Ostravě, se od letošního léta touto provozovnou může pyšnit i město Liberec.

A slovo pýcha je na místě! Manželé Radka a Tomáš investovali nejen spoustu peněz, ale i času a energie do opravdu originální restaurace, která si vás ihned získá svým prostorným, ale přitom útulným prostředím. V neposlední řadě také ochotným a usměvavým personálem.

V nabídce je pestrá mezinárodní kuchyně, která čerpá inspiraci ze všech koutů světa. A co je zásadní, vstupní suroviny jsou výhradně rostlinného původu. Rostlinná strava má mnoho benefitů jak pro člověka, tak pro životní prostředí. Neustále se zvedá zájem lidí o jejich vlastní zdraví, o kvalitu a původ potravin, které si kupují a konzumují a v neposlední řadě i o ekologickou stopu, kterou každý z nás produkuje.

Cílem Forky´s kuchyně je nabídnout hostům jak klasické pokrmy české i světové kuchyně, tak i zcela nové pojetí pokrmů, jako např. superbowls – chuťově a nutričně bohaté velké salátové misky. Důležitou částí nabídky je street food – zdravá forma fast foodu, která se od klasického liší nulovým obsahem cholesterolu, vysokým obsahem vlákniny, vitamínů a minerálů a prvotřídní kvalitou surovin.


Forky's najdete na Šaldově náměstí v OC Plaza

Radka a Tomáš si zakládají na správné životosprávě a zdraví prospěšném pohybu, který jim vedle jejich tří úžasných dětí dopřává hlavně běh, a to kdekoliv. Jejich základním mottem je „vědomé žití a ohleduplnost“. Není jim lhostejné co se v dnešní společnosti děje na denní bázi a jaké návyky nám od malička vštěpují, s čím nás učí žít a nazývají to „normální“ svět. Svět se ale mění, pojďme jej měnit společně tím správným směrem pro budoucnost našich dětí.

Přijďte okusit nový gastro vítr v Liberci a ochutnat originální pokrmy tohoto moderního konceptu. Tým Forkys se na Vás těší. Forkys najdete v OC Plaza, vstup od tramvajové zastávky od kolejí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky forkys, bistro, Liberec, Rakousko, Slovensko, Praha, Brno, Ostrava, pokrm

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moderní Bistro & Restaurace Forky´s je konečně i v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.