Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

O život při nehodě přišla učitelka z liberecké školy. Viník jel v protisměru delší dobu

Při tragické nehodě na příjezdu do Liberce od Chrastavy zemřeli ve středu dva lidé. Dvaasedmdesátiletý muž, který na silnici najel v protisměru, se čelně střetl s vozem o deset let mladší řidičky. I ona po převozu do nemocnice zemřela. Šlo o učitelku odborného výcviku liberecké Střední školy gastronomie a služeb.

„Včerejší den byl pro nás velmi tragický, přišli jsme o naši učitelku odborného výcviku Aničku, kterou jsme měli všichni moc moc rádi,“ uvedla škola na sociálních sítích. Žena jela ráno právě do školy. „Ráno jela do práce, aby připravila restauraci na zvěřinové hody, bohužel nedojela.“

U školy vzniklo pietní místo, kam lidé a žáci školy chodí zapalovat svíčky. „Aničko v našich srdcích jsi stále s námi a věříme, že z té nebeské výšky na nás stále budeš dohlížet,“ dodala škola.

K nehodě došlo ve středu kolem půl sedmé ráno na příjezdu do Liberce. Dvaasedmdesátiletý řidič jel v protisměru, podle policie nešlo o krátký úsek. „Kamerové záznamy nám ukázaly, že se Dacia pohybovala v protisměru už v době, když projížděla kolem benzinové čerpací stanice Shell. Kdy, kde a proč si do něj řidič najel, zatím nevíme,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Okolnosti nehody tak nadále vyšetřují liberečtí kriminalisté.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SOŠ gastronomie a služeb Liberec a Policie ČR

Štítky nehoda, Liberec, průtah, Chrastava, řidič v protisměru, hasiči, policie, hzs lk, havárie, Dacia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O život při nehodě přišla učitelka z liberecké školy. Viník jel v protisměru delší dobu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.