Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Konec října bude nezvykle teplý. V Libereckém kraji naměříme i devatenáct stupňů

Školákům začnou v polovině týdne podzimní prázdniny a počasí jim bude přát. Čekáme nezvykle teplé počasí, které vydrží podle meteorologů celý týden. Odpolední maxima mohou dosáhnou na severu Čech k devatenácti stupňům. Teplá budou i rána. Průměrné nejnižší noční teploty v Libereckém kraji neklesnou pod osm stupňů celsia.

Dešťové přeháňky nás budou provázet v Libereckém kraji zřejmě jen v průběhu úterý. Objevit se mohou také bouřky. Teploty dosáhnou až k sedmnácti stupňům Celsia.

Středeční den už bude podle meteorologů více slunečný. Po ránu s mlhami, ale jinak s polojasnou oblohou. V průběhu dne se bude postupně zatahovat. Při malé oblačnosti budou teploty až u šestnácti stupňů celsia. Ve čtvrtek se pak oteplí až na devatenáct stupňů.

Pdoobné počasí bude podle meteorologů i v pátek a také o víkendu. V loňském roce se nejvyšší denní teploty v tomto období, pohybovaly v rozmezí od jedenácti do šestnácti stupňů Celsia. Nyní očekávají podobné teploty se slunečným počasím beze srážek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, podzim, babí léto, říjen, jasno, Liberecký kraj, stupeň Celsia, Česko, Český hydrometeorologický ústav, Labská bouda, Střední Morava, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konec října bude nezvykle teplý. V Libereckém kraji naměříme i devatenáct stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.