Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Halloween party v Coyote, podzimní tvoření a Design days

Pokud ještě váháte a nemáte plány na poslední říjnový víkend, přinášíme několik – i nehalloweenských – tipů kam se vydat. Můžete vzít s sebou i své ratolesti.

Přijďte na strašidelnou party do Coyote Diners&Bar v Libeci. Čekají na vás krvavé drinky, burgery v domácí černé briošce, děsivá obsluha a mnoho dalšího. Přijdete v masce? Dostanete welcome drink Moonlight. Děti jsou vítány. Rezervace míst na tel.: ️722 168 036.

Oblíbená designová akce se vrací do Liberce. Tento víkend se v libereckých bývalých lázních ponese na designové vlně Design Days Reichenberg 2022. K vidění a zakoupení budou bytové doplňky, knihy, originální šperky, móda, rostliny, dětské hračky a mnoho dalšího. Těšit se můžete na několik desítek designérů a malých designových studií nejen z Liberecka. Otevírací doba v pátek je 12:00 až 19:00, v sobotu od 10:00 do 19:00 a v neděli 10:00 až 17:00. Vstup zdarma, bezbariérový přístup vhodný pro handicapované a rodiče s kočárky.

V libereckém Warehousu vystoupí v sobotu kapela N.O.H.A. Těšit se můžete na pověstný multižánrový nadupaný mix drum and bass, dubstepu a world music v podání skvělých muzikantů. Tahle kosmopolitní kapela (USA, CZ, Brazil) má v Liberci vždy extra energická vystoupení a tentokrát exkluzivně ve Warehousu představí brand new single.

Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou pořádá v období podzimních prázdnin tvůrčí dílny pro veřejnost. V rámci vstupného si návštěvníci vyrobí originální skleněnou mozaiku nebo dekoraci v barvách podzimu. Až do neděle 30. října muzeum přivítá návštěvníky všech věkových kategorií. Kromě rukodělných dílen se návštěvníci mohou těšit také na stálé a nové expozice. Za pozornost stojí například výstava Snění o budoucnosti. Muzeum skla a bižuterie je otevřeno od úterý do neděle, vždy od 10:00 do 17:00 hodin. Podrobnosti o prázdninovém programu naleznete na stránkách www.msb-jablonec.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Liberecký kraj, víkend, akce, tipy, zábava, koncert, Halloween, Liberec, Moonlight, tvorba, Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, USA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Halloween party v Coyote, podzimní tvoření a Design days  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.