Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte dokonalou relaxaci pod Ještědem

PR článek

Jednou za čas je třeba se zastavit a věnovat se jen sami sobě. Zregenerovat tělo i ducha a dopřát si zasloužený odpočinek. Za ním však nemusíte pouze do lázeňských měst. V srdci severočeského Liberce naleznete místo jako stvořené pro dokonale uvolnění, ale nuda tu rozhodně nehrozí.

WELLNESS HOTEL BABYLON zaručuje kvalitní a rozsáhlé wellness zázemí pro relaxační i romantické pobyty. Zároveň vzhledem ke svému umístění v liberecké kotlině mezi Ještědským hřbetem a Jizerskými horami nabízí i spoustu kouzelných míst v okolí.

Báječný odpočinek jako v antických lázních

V chladnějším počasí se jistě rádi prohřejete a zrelaxujete. Příjemné vyhřáté hotelové wellness na ploše větší než tisíc metrů čtverečních disponuje mnoha procedurami a relaxačními prostorami. Jako v opravdových antických lázních si zde odpočinete v saunách, bylinkové či solné inhalaci, vířivém bazénu nebo v aroma parní lázni.

Lenošení ve wellness

Pravě teď je ten nejlepší okamžik využít klidnější období a pohodu v hotelu a lenošit bez výčitek. Objednejte si třeba komfortní wellness apartmá a ke vstupu do hotelového wellness to budete mít jen pár kroků. Nechte se opečovávat rukama našich zkušených terapeutů a vyzkoušejte některou z relaxačních, zážitkových či wellness terapií, které vás posílí, než se zase vrhnete do pracovního procesu.

Wellness balíčky na míru

Čtyřhvězdičkový WELLNESS HOTEL BABYLON je součástí unikátního ostrova zábavy a relaxace - CENTRA BABYLON. A tak může nabídnout pobyt na míru každému dle jeho gusta. Kdo by chtěl spojit odpočinek se zábavou, může využít balíček Relax. Ten nabízí nejen celodenní pobyt ve wellness, ale i volné vstupy do mnoha zábavních středisek v areálu Babylonu, jako např. originálně vyzdobeného Aquaparku s působivou Laser Show,...a  mimochodem snídaně tu jsou skutečně královské. Tak neváhejte a rezervujte svůj bezstarostný wellness pobyt.

Více informací naleznete na www.hotelbabylon.cz a www.centrumbabylon.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky babylon, wellnes, Liberec, hotel, wellness, relax, lázně, Ještěd, Centrum Babylon Liberec, Jizerské hory, Ještědský hřbet

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte dokonalou relaxaci pod Ještědem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.