Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jablonecký magistrát plánuje otevření kanceláře architektury. Vyhlásil proto výběrová řízení na nové zaměstnance

Magistrát města Jablonec nad Nisou chystá otevření nové kanceláře architektury města. Hledá vhodné zaměstnance, na které vyhlásil výběrová řízení. Přihlášky na jednotlivé pozice je možné podávat na magistrát do 1. března 2023.

Oblast projektování investičních záměrů plánuje město Jablonec nad Nisou zdigitalizovat a zefektivnit. Proto se rozhodlo otevřít kancelář architektury města. „Kancelář architektury města doplní zkušený tým úředníků odboru investic o kreativní odborný pohled na podobu města,“ sděluje jablonecký náměstek primátora pro rozvoj a digitalizaci Jakub Chuchlík.

Ten si od vzniku kanceláře slibuje vytvoření urbanistické a architektonické koncepce města, kvalitní přípravu zadání projektů i promyšlené drobné zásahy a zlepšení veřejného prostoru.

Magistrát do nové kanceláře architektury hledá vedoucího a dva referenty. „Náplní jejich práce bude komplexní urbanisticko-architektonická činnost ve všech měřítkách a fázích od urbanistické koncepce po architektonický detail, od formulace zadání po aktivní účast při realizaci,“ doplňuje Chuchlík.

Pracovníci kanceláře se budou zabývat přípravou a zajištěním koncepčních dokumentů města, jako jsou například manuály a standardizace mobiliáře nebo povrchů. Při přípravě investičních záměrů budou spolupracovat s uživateli a dalšími magistrátními odbory nebo městskými organizacemi. Jejich úkolem bude také příprava a administrace architektonických soutěží, návrhy drobné architektury a úprav veřejného prostoru, plnit budou také roli konzultantů.

Výběrové řízení je dále vyhlášené na pozici projektový manažer nebo manažerka digitalizace. „Tento post by v sobě měl spojit řízení projektu ve všech jeho fázích, od inicializace přes plánování, realizaci, monitoring a reporting včetně prezentace výstupů až po závěrečné vyhodnocení a uzavření,“ dodává Chuchlík.

Přihlášky na výběrová řízení je možné podávat na adresu jabloneckého magistrátu nebo na podatelnu úřadu nejpozději do 1. března 2023 do 11 hodin. Nastoupení vybraných pracovníků se odhaduje 1. dubna 2023.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jablonec nad Nisou

Štítky Jablonec nad Nisou, magistrát, výběrová řízení, architektura, kancelář architektury

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonecký magistrát plánuje otevření kanceláře architektury. Vyhlásil proto výběrová řízení na nové zaměstnance  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.