Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt nově rozváží jídlo i po Jablonci. První dva týdny potěší dopravou zdarma

PR článek

Na rozvážkovou službu společnosti Wolt už jsou lidé zvyklí v 25 českých městech včetně blízkého Liberce, Mladé Boleslavi, Hradce Králově nebo Ústí nad Labem. Nově ji mohou využívat také v Jablonci nad Nisou, který se stává pětadvacátým městem, do kterého tato finská technologická společnost v Česku expanduje. Wolt tak spolehlivé doručení jídla do 30 minut nabídne dalším 45 tisícům Severočechům — a to hned z několika oblíbených podniků. První dva týdny je navíc potěší dopravou zdarma.

„Z rozšíření našich služeb do Jablonce nad Nisou máme velkou radost. Věříme totiž, že rozvoz jídla z restaurací a potravin z obchodů by měl být standardem i v menších městech, a Jablonec je pro nás jedním z příkladů toho, že to jde. Jsme rádi, že jsme mohli navázat spolupráci s místními podniky, pomoct jim získat nové zákazníky a představit tak naše služby novým uživatelům,” říká generální ředitel Woltu v České republice Jan Foret.

Doručení jídla domů či do práce se tak díky odzkoušené platformě a její moderní aplikaci zásadně zjednoduší. Zákazníci se mohou těšit na rozvoz oblíbeného křupavého kuřete z KFC, v nabídce Woltu se ale nově objeví také gastrozážitky ze známých jabloneckých podniků. Těmi jsou třeba asijské speciality z restaurace Hungu, neodolatelné snídaně z kavárny Hugo, domácí pizza a těstoviny ze Žižkova Vrchu či Olio Pizza & Grill, šťavnaté burgery z Bueno Burger, oblíbené polední menu z restaurace Radnice a k tomu poctivé české pivo z Pivovaru Volt. Nabídka restaurací, pivnic i kaváren na Woltu se navíc bude i nadále rozšiřovat a v Jablonci nad Nisou se tedy mají stále na co těšit.

„Jako uvítání jsme si pro nové zákazníky už tradičně připravili dopravu zdarma — a to po dobu prvních 14 dní od spuštění našich služeb ve městě. Od 16. do 30. března si tak uživatelé v Jablonci nad Nisou budou moct Wolt vyzkoušet a zaplatit jen cenu za doručené jídlo,” říká Foret. Na první dvě objednávky mají zároveň noví zákazníci slevu 150 Kč (2x75 Kč) — stačí zadat kód JNN150. Kód platí do 16. dubna s tím, že platnost kreditů je 30 dní.

Stále přitom platí celorepublikově garantovaná lhůta na doručení objednávky do 30 minut od jejího zadání včetně času na samotnou přípravu jídla. „Všechny tyto objednávky lze stále zadávat jak přes internetové stránky, tak v naší jednoduché aplikaci, která v průběhu doručování umožňuje například sledování aktuální pozice kurýrů na mapě,” dodává Foret.

Partnerští kurýři a kurýrky budou jídlo po Jablonci nad Nisou, stejně jako v ostatním městech, doručovat v tepelně regulovaných boxech a co nejčastěji i v kompostovatelných obalech — a to na kolech, skútrech i v autech. Wolt přitom vždy kompenzuje uhlíkovou stopu za všechny své objednávky, aniž by to zákazníka stálo cokoliv navíc.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, jídlo, Jablonec nad Nisou, restaurace, rozvoz jídla, kurýři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt nově rozváží jídlo i po Jablonci. První dva týdny potěší dopravou zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.