Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

O víkendu budeme potřebovat deštníky. Oteplí se až v neděli

První polovina víkendu bude připomínat spíš pravé podzimní počasí. Bude relativně chladno a potřebovat budeme i deštníky. Naopak v neděli se může vyjasnit. Na některých místech meteorologové slibují až 13 stupňů Celsia.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně zataženo s deštěm. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od sedmi do deseti stupňů Celsia.   

První polovina soboty bude opět zatažená, odpoledne na některých místech oblačno. Na většině území kraje se přidají dešťové přeháňky. Na horách může jít o přeháňky smíšené. „Nejvyšší denní teploty od čtyř do devíti stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka.  

O něco lépe bude vypadat neděle. Z počátku bude oblačno nebo zataženo, později na některých místech i polojasno. Během dne bude pršet jen ojediněle a nejvyšší denní teploty se dostanou mezi osm až 12 stupňů Celsia. „Při zmenšené oblačnosti naměříme až 13 stupňů Celsia,“ dodal Popelka.  

Mírné oteplování slibuje i dlouhodobá předpověď. Průměrné denní teploty se v příštím týdnu mohou dostat až k 16 stupňům Celsia.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky stupeň Celsia, Česko, Liberecký kraj, Krkonoše, deštník, přeháňka, déšť, předpověď, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu budeme potřebovat deštníky. Oteplí se až v neděli  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.