Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Internet? Jedině bezpečně od liberecké společnosti CERBEROS

PR článek

Bezpečnost na internetu patří v současné době ve společnosti mezi velmi důležitá témata. Lidé totiž tráví v online prostředí stále více času. Proto dochází také k častějším případům zneužití osobních údajů, krádeží identity a v neposlední řadě také šíření škodlivého softwaru a jiných nebezpečí. Je proto důležité vědět, jak se chovat na internetu bezpečně a jak může pomoci internetové připojení od společnosti CERBEROS.

V první řadě je důležité si chránit svá hesla a osobní údaje. Vždy používejte silné heslo, nejlépe kombinace velkých a malých písmen, čísel a speciálních znaků. Nikdy, opravdu nikdy, nevyužívejte stejné heslo pro více účtů, pokud totiž hacker získá přístup k jednomu z vašich účtů, může snadno získat přístup i k ostatním účtům, které používají stejné heslo. Pokud se přihlašujete na veřejnou Wi-Fi síť, mějte na paměti, že to může být rizikové. Doporučuje se proto nezadávat své citlivé údaje.

Dalším nebezpečím jsou phishingové útoky. To mohou být podvodné e-maily nebo webové stránky, které se snaží získat vaše citlivé informace, jako jsou hesla, čísla platebních karet nebo dokonce celé identity. K tomu může dojít například při kliknutí na odkaz v e-mailu, který se tváří například jako přihlašovací stránka do internetového bankovnictví, ale jsou tam třeba gramatické chyby. Zde je důležitá obezřetnost a neklikat na odkazy, u kterých si nejste stoprocentně jistí, že jsou legitimní. CERBEROS nabízí ochranu před phishingovými útoky pomocí svého antivirového a antimalwarového softwaru.

Bezpečnost na internetu je velmi důležitá, zejména v současné době, kdy hrozby kybernetických útoků rostou. Poskytovatel internetu společnost CERBEROS průběžně aktualizuje své bezpečnostní technologie a vynakládá vysoké investice do zajištění bezpečnosti svých uživatelů.


S připojením od CERBEROS si můžete být jisti, že budete mít dostatečně kvalitní a rychlé připojení k internetu až 2 Gb/s.

Rychlost a spolehlivost jsou klíčové vlastnosti, které byste měli mít v každodenním životě, ať už jde o práci nebo zábavu.

Tak neváhejte a využijte naši nabídku s unikátním kódem, abyste mohli získat nejlepší internetové připojení za velmi výhodnou cenu! Zavolejte nám na tel.: 326 100 000 a sdělte nám unikátní kód!

Co získáte

  • internetové připojení o rychlosti 300Mb/s za pouhých 300 Kč/měsíc
  • instalace zdarma
  • WiFi router zdarma
  • 3 měsíce internetové televize zdarma
  • KÓD: DRBNA300

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky cerberos, liberec, internet

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Internet? Jedině bezpečně od liberecké společnosti CERBEROS  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.