Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

McDonald‘s v centru Liberce slaví. Ulov si svůj dárek, ikonický Big Mac

PR článek

Pět let vítá v srdci Liberce své zákazníky restaurace McDonald‘s. U příležitosti výročí otevření pobočky v Obchodním centru Forum chystá pro milovníky výrobků legendární značky se dvěma zlatými oblouky narozeninový dárek. Ikonický burger Big Mac a k němu druhý zdarma!

Narozeninová akce odstartuje přesně na den, pět let od otevření restaurace, ve středu 21. června a potrvá do neděle 25. června. Dárek si ale každý, kdo se chce do šťavnatého Big Macu zakousnout, musí hravou formou doslova ulovit. Druhý Big Mac zdarma dostanete totiž pouze v případě, když budete mít speciální kupón a ten půjde získat různým způsobem.

Nejsnadnější cestou k získání kupónu je ulovit ho v mobilní aplikaci McDonald´s. Neobjeví se tam automaticky, ale pouze tehdy, když budou mít zákazníci zapnuté polohové služby. Když se pak budou pohybovat v okruhu přibližně kolem jednoho kilometru od restaurace v OC Forum, v aplikaci se jim narozeninový kupón objeví,“ popisuje Tomáš Háša, vedoucí restaurace McDonald´s v libereckém OC Forum.

Pak už jen stačí s kuponem přijít, proměnit ho za dva šťavnaté Big Mac hamburgery a přitom zaplatit jen za jeden, ten druhý je narozeninovým dárkem od McDonald´s. Možností k získání kupónu ale bude v rámci oslav výročí víc, najdete jej na různých místech. Stáhněte si i vy svůj narozeninový kupón.

Rozhodně nemusíte mít obavy, že vám narozeninová akce v libereckém McDonald´s, v centru města, uteče. Restaurace se v den svých narozenin vyzdobí a přivítají vás tam i milé hostesky, které vám poradí, jak uplatnit kupony. Nabídnou vám k ochutnání i vybrané produkty z nabídky McCafé a restaurace pro vás bude samozřejmě otevřena jako obvykle. Nezapomeňte si zajít pro svůj ikonický Big Mac ve dnech 21. – 25. června a ulovit si svůj narozeninový kupon.

Aplikaci McDonald´s ale rozhodně využijete i po narozeninovém lovu kuponů, má totiž spoustu dalších vychytávek, například skvělou službu MyOrder. Prostřednictvím služby si můžete objednat u McDonald´s odkudkoli snadno a rychle a zaplatit online. Pak už si jen své jídlo vyzvednete u pultu vybrané restaurace.

Vyzkoušet si můžete nejenom službu MyOrder třeba rovnou v liberecké restauraci McDonald´s v OC Forum. Příjemnou novinkou pro zákazníky je nově rozšířená otvírací doba podniku, nyní od neděle do čtvrtka až do 23 hodin. V pátek a v sobotu zůstává i nadále pobočka otevřená až do půlnoci. Máte tak ještě o něco víc času si dát v McDonald´s něco dobrého. „Prodloužená otvírací doba se vztahuje i na službu McDelivery, když si jídlo objednáte domů,“ doplnil Tomáš Háša.

Liberecká restaurace McDonald ‘s v Obchodním centru Forum je nejmladší ze tří podniků, které McDonald´s ve městě pod Ještědem provozuje. Původně byla pobočka v centru města na náměstí před radnicí, ale zavřela v červnu 2013. Nahradila ji restaurace u libereckého Globusu, která na začátku července oslaví 10 let svého provozu. Do centra města se restaurace McDonald´s vrátila po pětileté přestávce. „Myslím, že v centru města restaurace McDonald‘s chyběla a její znovuotevření byl dobrý tah. V restauraci je spoustu skvělých zaměstnanců a manažerů, a i díky tomu se k nám zákazníci rádi vrací,“ dodal Luděk Kučera, supervisor libereckých restaurací McDonald´s.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky výročí, restaurace McDonald´s

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

McDonald‘s v centru Liberce slaví. Ulov si svůj dárek, ikonický Big Mac  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.