Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Aquapalace Praha je Havaj

PR článek

Každý rok, již 15. sezón za sebou, je léto v Aquapalace Praha stylizováno podle jedné z exotických zemí. Ne jinak je tomu i letos, a proto aktuálně návštěvníci až do konce srpna zažívají v komplexu aquaparku Havaj v Praze. Po celou dobu prázdnin si tak všichni členové rodiny bez rozdílu věku mohou vychutnávat slunce, vodní radovánky, havajské gastro speciality, typické letní drinky, koncerty a plno další zábavy a zážitků.

Prázdniny jsou v plném proudu a pokud se nechystáte letos za hranice naší země, ale i přesto byste chtěli zažít alespoň trochu té Havaje, stačí navštívit Aquapalace Praha v Čestlicích. „Havajské léto probíhá v celém našem komplexu, Vodní svět nabízí každodenní animace s havajskou tématikou, koncerty a hudební večery, speciální gastronomii a stylové míchané nápoje v mnoha vnitřních i venkovních restauracích a barech. Ve SPA je nabídka rozšířena o havajské masáže Lomi Lomi a Saunový svět obohatil svou nabídku o letní ceremoniály, které se odehrávají i v nové ZEN sauně,“ shrnuje prázdninový program Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha.

Během července a srpna také v prostorách Aquapalace Praha proběhne plno zajímavých doprovodných akcí, například koncert Chiary, dívčí skupiny Lollipopz či oblíbeného dua Ben a Mateo. V polovině srpna se pak v čestlickém aquaparku uskuteční autogramiáda herců ze seriálu ZOO.

HAVAJ pro každého

Pobyt v aquaparku v rámci Havajského léta je opravdu pro každého – nad rámec celoročních atrakcí jako je například brouzdaliště, mají menší děti k dispozici „suchý“ koutek, kde mohou řádit v havajském skákacím hradu, zažívat dobrodružství na prolézačce ve tvaru pirátské lodi a v neposlední řadě stavět monumentální hrady z písku. Větší děti si nově u twister tobogánu mohou zvolit doprovodný zvukový program a jízdu tak obohatit například o rytmus toho pravého havajského léta, k dispozici jsou také ping-pongové stoly. Dospělí návštěvníci pak zajisté oceňují kromě stylové havajské gastronomie a míchaných drinků například v Coral baru, kde je mohou konzumovat přímo v bazénu, také zrekonstruovaný Puzzle restaurant, s možností, jak nový název napovídá, si své menu poskládat přesně podle svého.

Slunce, zábava, adrenalin i mořské vlny

Aquapalace Praha je mimořádný svou širokou nabídkou aktivit a možností vyžití, díky své rozloze 9150 m2 je největším aquaparkem ve střední Evropě. Kromě novinek a animačních každodenních programů a koncertů v rámci Havajského léta, nabízí Vodní svět nepřeberné množství atrakcí a zážitků ve třech tematických vodních palácích a rozsáhlé venkovní zóně s Divokou řekou a nejdelším tobogánem v ČR. Vybere si tu opravdu každý, ať už preferuje adrenalinovou jízdu na tobogánu Kamikadze, kombinovanou jízdu tobogánem s virtuální realitou na MagicTube, nebo se chce nechat „spláchnout“ na Spacebowl.  Mezi oblíbené atrakce pro menší či školkové děti patří například Dětský ráj u Majáku s vodními skluzavkami a hřibem či dalšími gejzíry a chrliči.

Pokud jste letos nebo ještě nikdy nebyli u moře, lze si vyzkoušet, jakou sílu mají vlny a například příliv, a to na simulátoru mořského vlnobití, který je aktivován v pravidelných 30minutových intervalech.

Další informace, otvírací časy atrakcí, aktuální program a informace o koncertech či hudebních večerech najdete na www.aquapalace.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Aquapalace Praha, Havaj, koncert, léto, aquapark, nápoj, Praha, Lollipopz, zábava, Česko, Slunce, Chiara

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Aquapalace Praha je Havaj  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.