Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Každá objednávka pomáhá. Na školní obědy pro ohrožené děti na Ukrajině přispívají zákazníci Mastercard a foodory

PR článek

I objednání oběda nebo večeře může pomoci dobré věci. Pokud zaplatíte kartou Mastercard svou objednávku u dovážkové služby foodora, pomůžete zaplatit školní jídlo pro ohrožené děti na Ukrajině. Díky partnerství obou společností se daří podpořit Světový potravinový program OSN v jeho misi na pomoc ukrajinským dětem, které trpí v důsledku probíhající války.

„Máme radost, že partnerství mezi námi a platformou foodora, jehož cílem je podpora Světového potravinového fondu, poskytne držitelům karet Mastercard možnost smysluplně pomoci tam, kde je pomoci nejvíce potřeba. Kampaň společností Mastercard a foodora je důkazem, že i malé kroky mohou vést k zásadním změnám. Společně chceme dosáhnout toho, aby měly děti na Ukrajině alespoň o jednu starost méně a mohly se soustředit na pokračování a dokončení svého vzdělání,“ říká generální ředitel Mastercard pro Českou republiku a Slovensko Damian Zielinski.

A jak to celé funguje? Z každé objednávky zadané prostřednictvím aplikace foodora v době mezi 27. červencem a 6. zářím 2023 a zaplacené kartou Mastercard získá Světový potravinový program částku odpovídající celosvětovému průměru nákladů na jedno školní jídlo. Dohromady tak může jít až o 3,5 milionu korun. Cílem spolupráce je poskytovat školní obědy dětem v 58 školách v Kyjevské oblasti. V příštím školním roce by se program měl rozšířit i do dalších regionů zasažených probíhající válkou.  

„Partnerstvím se společností Mastercard zaměřeným na podporu Světového potravinového fondu získáváme my i naši zákazníci možnost alespoň částečně ulehčit stávající obtížnou situaci pro ty nejzranitelnější děti na Ukrajině. Zároveň tím myslíme i na budoucnost, neboť věříme, že podporou školního stravování přispíváme k lepší budoucnosti dětí, na které nyní dopadá probíhající válka. Doufáme, že naše iniciativa dokáže pomoci co největšímu počtu ohrožených dětí a co možná nejrychleji,“ dodává šéf značky foodora v ČR Adam Kolesa.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky foodora, mastercard, Ukrajina, oběd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Každá objednávka pomáhá. Na školní obědy pro ohrožené děti na Ukrajině přispívají zákazníci Mastercard a foodory  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.