Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

McDonald´s u Globusu slaví desáté výročí. Přijďte na oslavu a pro dárek, legendární Big Mac zdarma

PR článek

Už deset let vítají zákazníky v restauraci McDonald´s u obchodního centra Globus v Liberci. Při té příležitosti nachystali pro milovníky legendární značky se dvěma zlatými obloučky narozeninový dárek a oslavu. Přijďte ve dnech 26. a 27. srpna slavit a dát si něco dobrého. Navíc se můžete těšit na dárek, ikonický burger Big Mac a k němu druhý zdarma!

Velká oslava je naplánována na sobotu 26. srpna, vypukne ve 14 hodin.

Připravené máme soutěže pro děti za pěkné ceny, nafoukneme skákací hrad venku u restaurace, těšit se mohou malí návštěvníci na malování na obličej a různé zábavné disciplíny. Oslavíme nejenom deset let výročí ale společně se i rozloučíme s prázdninami. Program potrvá do 18 hodin,“ zve David Kala, vedoucí restaurace McDonald´s u libereckého Globusu.

Po oba dva dny si můžou zákazníci užít dárek, šťavnatý Big Mac a druhý k tomu získat zdarma. Druhý Big Mac však zdarma dostanete pouze v případě, když budete mít speciální kupón a ten půjde získat různým způsobem. Buď ho najdete na různých místech anebo je nejsnadnější cestou jej ulovit v mobilní aplikaci McDonald´s.

Neobjeví se tam ale automaticky, ale pouze tehdy, když si zapnete polohové služby. Když se pak přiblížíte zhruba do vzdálenosti okolo jednoho kilometru k restauraci u Globusu, v aplikaci se speciální kupón objeví. Pak už jen stačí s kupónem přijít, proměnit ho za dva šťavnaté Big Mac hamburgery, a přitom zaplatit jen za jeden, ten druhý je narozeninovým dárkem od McDonald´s. Narozeninový kupon si můžete stáhnout i zde.

Restaurace McDonald´s u libereckého globusu je jednou ze tří restaurací ve městě a je spíš rodinným podnikem uzpůsobeným i návštěvám nejmenších hostů. Otevřena byla v roce 2013, poté, co ukončil provoz McDonald´s vedle liberecké radnice.

Na začátku si lidé zvykali, ale postupem času si k nám cestu našli. Přichází k nám jiná klientela než třeba v centru města, hodně rodiny s dětmi a přijíždí ve větší míře i lidé z okolních obcí a měst,“ popsal David Kala.

Za deset let fungování prošla restaurace McDonald´s u Globusu drobnými proměnami, například v roce 2017 se zrekonstruovalo zázemí a následně přišla také modernizace v podobě možnosti objednání prostřednictvím samoobslužných kiosků.

Lidé si tento způsob objednávání oblíbili, je to pro zákazníka příjemnější a má dostatek času na výběr a nemusí stát ve frontě u pokladny,“ dodal Luděk Kučera, regionální vedoucí McDonald´s.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky výročí, oslavy, McDonald´s, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opět článek navenek označený Společnost a uvnitř PR. Vážený pane šéfredaktore - jakožto novinářské svini Vám sděluji, že nikdy neuvidím žádnou reklamu na tomto webu a nezaplatím ani korunu za tyhle manýry. A je mi u prdele, kdo to schválil a komu děláte reálně děvku.

Pondělí, 21. srpna 2023, 20:21Odpovědět

McDonald´s u Globusu slaví desáté výročí. Přijďte na oslavu a pro dárek, legendární Big Mac zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.