Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rozhýbej své tělo, tanči jako profík. Liberecký A-STYL spustil nábor do svých kurzů na novou sezonu

PR článek

Sport, tanec a pohyb je zábava! Vyzkoušej to na vlastní kůži, poznej nové přátele, skvělou partu, žij tancem a pohybem. Největší taneční škola v regionu, liberecký A-STYL, spustila přihlašování na nové pololetí. Pusť se do toho, co tě zajímá a baví a prožij dobrodružství nejen na tanečním parketě.

Street dance, cheerleading, gymnastický a fitness aerobik, hip hop, contemporary, balet, pom pon dance, ale i gymnastická průprava pro nejmenší nebo gymnastika se Sportimáčkem a ještě mnohem více, najdete mezi kroužky libereckého A-STYLu. Vybírat si z pestré nabídky můžete zde

Kde můžete potkat A-STYL před zahájením kurzů?

5. 9. 2023 EXHIBIČNÍ SHOW  15:00 - 18:00 Soukenné náměstí u Fora - tančí a cvičí všechny složky A-STYLU, přijďte se podívat, který styl by se vám nejvíce líbil!

9. 9. 2023 máme NÁBORY a den otevřených dveří v A-stylu od 10:00 - 16:00 - přijďte si prohlédnout prostory a zeptat se. Rádi poradíme s výběrem kurzu.

Přivítají tady nejmenší děti od tří let, ale i dospělé. Stačí si vybraný styl vyzkoušet a teprve pak se rozhodnout, který je tím pravým. První lekce je zdarma. Tančit mohou přijít děti třeba jen pro zábavu anebo mají možnost se začlenit do soutěžních kurzů a reprezentovat A-STYL Liberec nebo dokonce Českou republiku na soutěžích různého typu, od domácího šampionátů až po světová mistrovství. Za pětadvacet let působení se stal A-STYL nepřehlédnutelnou hvězdou mezi tanečními a sportovními skupinami, což dokazují i tituly Mistrů ČR ve street dance, cheerleadingu, v gymnastickém a ve sportovním a fitness aerobiku a jeho členové jsou také reprezentanty na Mistrovství Evropy a Mistrovství světa v cheer dance, street dance a v gymnastickém aerobiku.

A-STYL postupně vyrostl z taneční školy až po velké rodinné pohybové centrum, kde se věnují celé řadě různých aktivit. A právě různorodost práce, rozvoj a schopnost vyvíjet se dopředu považují v A-STYLu za důležitý. Panuje zde přátelská atmosféra, funguje skvělá parta a spousta nových kamarádů čeká na každého nově příchozího.

Odchovali jsme už několik generací, dnes už mnozí naši absolventi přivádí své děti. Vznikla u nás spousta letitých přátelství. To že si u nás děti nachází kamarády, nasbírají spoustu zážitků, a navíc se věnují pohybu, je pro mě asi nejdůležitější v tom, co dělám,“ říká zakladatelka A-STYLu Lucie Jakubcová. Bez skvělého týmu by to ale podle ní nešlo.

Nově příchozím se věnují zkušení a školení trenéři, často mistři ve svém oboru, kteří se snaží, aby byl pohyb především zábavou, což je hlavním cílem A-STYLu. Kromě samotných lekcí se mohou děti těšit i na vystoupení, kde předvedou rodičům a kamarádům co se naučily, přes léto je čekají sportovní kempy plné zábavy, kde je čeká spousta zážitků s kamarády a fajnovým bonusem jsou i společné akce pro celé rodiny členů A-STYLu. 

Nové taneční pololetí začíná 11. září 2023 a vyzkoušet si svoji první hodinu můžeš přijít celý podzim. Přihlášky na pololetí podzim 2023/24 jsou již spuštěny, stačí je online vyplnit a je to!

Zajímá Tě mnohem víc o A-STYLU? Pak neváhej a mrkni se na webovky, kde se dozvíš ještě mnohem víc a uvidíš, co čeká i na tebe

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nábor, tanec, sport, A-Styl, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozhýbej své tělo, tanči jako profík. Liberecký A-STYL spustil nábor do svých kurzů na novou sezonu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.