Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kroužky pro děti nemusí být jen fotbal nebo flétna – Mercuria Laser Game ví, co děti baví

PR článek

Hledáte během školního roku netradiční kroužek pro vaše ratolesti, který je unaví a zároveň nevyžaduje drahé vybavení nebo ježdění na závody a soutěže? Zkuste laser game, velmi populární zábavu, při které se děti naučí strategickému myšlení a podpoří jejich týmového ducha.

Laser game je oblíbenou aktivitou českých dětí posledních let. Jde o akční hru, při které se rozhodně nenudí, proběhnou se, musí zapojit své mozkové buňky, držet se strategie, a hlavně nezapomínat na týmové spoluhráče. Není to jen nějaké lítání s laserovou pistolkou, nabízí různé herní módy, takže děti neabsolvují pořád to samé. Mění týmy i strategie, s čímž jim pomohou zkušení lektoři.

Fotbal, flétna ani malování už děti netáhnou

Představovali jste si, že děti přihlásíte na tradiční sportovní kroužky? Jenže jim to přijde trochu nuda a chtěly by zkusit něco nového a zajímavého? Zkuste laser game, o pohyb a zábavu rozhodně nouzi mít nebudou. Například Mercuria Laser Game Liberec, která sídlí v samém centru Liberce, nabízí dětský kroužek na obě pololetí školního roku. 

Děti jsou rozdělené do dvou kategorií podle věku, mladší děti od 6 do 13 let patří do začátečníků, starší od 10 do 18 let pak do pokročilých. Pokud laser game vaše dítě na tolik chytne, může se časem vypracovat do vyšší kategorie, kde se už hraje více her a je tu vyšší obtížnost.

První pololetí začíná 12. září 2023 a poslední lekce proběhne 30. ledna 2024. Druhé pololetí navazuje od 6. února 2024 do 18. června 2024. Začátečníci mají lekce vždy v úterý od 16:00 a pokročilý pak od 17:00, ideální doba navazující na školní rozvrh.

Zábavné centrum v centru Liberce

Mercuria Laser Game má kromě dětských sportovních kroužků také další možnosti zábavy. Uspořádat tu můžete nezapomenutelnou dětskou oslavu ale i firemní akci pro vaše zaměstnance a kolegy. Kapacita baru a posezení je 80 osob, takže se vejdete velmi pohodlně i ve větší partě a do arény může až 18 osob najednou, aby si mohli zahrát laser game. A nemyslete si, že je to zábava jen pro děti, i dospělé rychle chytne!

Kromě toho disponují laserovým bludištěm, které jinde v Liberci nenajdete, virtuální realitou a oblíbenými arkádovými hrami. Samozřejmostí je zajištění občerstvení, takže o vás bude kompletně postaráno.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky laser game, laser game Liberec, Mercuria laser game, dětský kroužek, sportovní kroužek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kroužky pro děti nemusí být jen fotbal nebo flétna – Mercuria Laser Game ví, co děti baví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.