Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost ZF Automotive ve Frýdlantu otevírá tuto sobotu dveře veřejnosti

PR článek

Výrobní závod automotive společnosti ZF ve Frýdlantu pořádá v sobotu 16. září 2023 rodinný den pro své zaměstnance i širokou veřejnost. Během dopoledne bude možné nahlédnout pod pokličku top zaměstnavatele v regionu a projít se výrobou.

Frýdlantská pobočka jednoho z největších globálních automotive dodavatelů se specializuje na repasování brzdových systémů a systémů řízení, ale také elektronických produktů. Současně také vyrábí brzdové kotouče pro významné světové automobilky.

Společnost se zavázala ke zlepšování životního prostředí v regionu a také tak činí. Repasováním výrazně snižuje uhlíkovou stopu a tím šetří naše společné životní prostředí.

ZF Frýdlant Aftermarket (dříve TRW Automotive Czech s.r.o.), vznikl v roce 1999 přesunutím tehdejšího skladu náhradních dílů z mateřského závodu v Jablonci nad Nisou. Od roku 2014 se společnost pravidelně umisťuje na předních příčkách v anketě „Zaměstnavatel roku“ společnosti Sodexo a řadí se tak mezi Top zaměstnavatele regionu.

I z Frýdlantu je možné pracovat pro centrálu jedné z největších automotive firem

Firma v současné době otevírá několik opravdu zajímavých pracovních pozic přímo pro ředitelství společnosti. Hledá tedy zaměstnance na specializované regionální i globální pozice, více detailů se dozvíte zde Firma ZF Automotive Czech s.r.o. - Frýdlant – Jobs.cz – Aktuální nabídka práce od zaměstnavatelů i personálních agentur.

Den otevřených dveří pro veřejnost

Již tuto sobotu bude mít veřejnost unikátní příležitost zjistit, jak vypadá moderní repasování brzd a dalších autodílů během moderovaných prohlídek výroby.

Během dne bude možné užít si bohatého programu pro děti i dospělé včetně pouťových atrakcí, bude možné vyzkoušet např. sportovní střelbu, chůzi na slackline či si prohlédnout historický hasičský vůz. Po celý den bude možné využít zajištěného občerstvení.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zf automotive, frýdlant, rodinný den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost ZF Automotive ve Frýdlantu otevírá tuto sobotu dveře veřejnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.