Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kde uspořádat dětem nezapomenutelnou narozeninovou oslavu

PR článek

Klasickým domácím narozeninovým oslavám pro děti už odzvonilo a vaše ratolest chce nějakou pořádně akční zábavu s kamarády? Vyzkoušejte laser game arénu přímo v centru Liberce, kde se rozhodně nebudou nudit. Uspořádat jim tam můžete oslavu k narozeninám, konci školního roku nebo jakékoliv jiné příležitosti.

Netradiční zábavu v srdci Liberce najdete v Mercuria Laser Game v Revoluční ulici, která patří do největší laser game sítě v České republice. Kdo by nechtěl na své oslavě nějaké to povyražení? A nemyslete si, že je to jen pro kluky, i holky mají soutěživého ducha! Do prostorné a nápadité laser game arény se vejde až 22 hráčů a míst k sezení pro perfektní oslavu je tu až 80. Vaše dítko si tedy může pozvat klidně celou třídu i sousedství.

Laser game zábava nekončí

Hlavním lákadlem pro děti je samozřejmě samotná hra s laserovými pistolemi. Většinou se hráči rozdělí do dvou týmů a cíl je jasný – zasáhnout laserovými paprsky co nejvíce protihráčů a vyváznout bez zásahu. Pravidla vám vysvětlí zkušení zaměstnanci arény. A užít si to nemusí jen děti, vezměte i ostatní rodiče a můžete se utkat proti sobě.

Není to žádná hračka, běháte, musíte být ve střehu a dávat pozor, nepřítel může být za každým rohem. Hra trvá přibližně 12–15 minut čistého času, i když se může zdát, že to je jak nic, uvidíte, že to bude makačka. Proto doporučují sportovní oblečení na převlečení s sebou. A pokud vám to nestačí, můžete hrát několikrát za sebou, měnit týmy a s tím i taktiku hry.

Pár hrami laser game to ale nekončí, oslavenec a jeho hosté tu najdou spoustu další zábavy. Velmi originální je návštěva laserového bludiště. Chtěli jste si vždycky zahrát na Toma Cruise a Mission Impossible? Tady máte možnost! Nejen děti si tu vyzkouší propletení se spletitou sítí laserových paprsků a získání pokladu jako ve filmu. Tuhle zábavu nikde jindy v Liberci nenajdete.

Kromě toho jsou tu i simulátory virtuální reality, oblíbený stolní fotbálek nebo šipky, které proloží čekání na další hry laser game. Děti se nebudou nudit ani u arkádových her jako je air hockey, basketbal, boxer nebo pinball. Zkrátka taková oslava bude mít nabitý program a vzpomínat na ni všichni budou ještě dlouho.

Nemusíte se o nic starat

Pokud se rozhodnete pro uspořádání oslavy v Mercuria Laser Game Liberec, nemusíte teoreticky ani hnout prstem. Aréna má připraveno hned několik balíčků, které pokryjí různé scénáře zajištění oslavy od A až do Z. Cena se odvíjí od služeb a zábavy, kterou budete na oslavě chtít podnikat a je stanovena za osobu. K tomu všemu je samozřejmostí narozeninová výzdoba, přidat můžete i různé pohoštění a dobroty včetně dortu nebo můžete přinést svůj. Kompletní nabídku a informace najdete vždy na webu Mercuria Laser Game Liberec.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky laser game, laser game Liberec, oslava narozenin, zábava, Mercuria laser game

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost a uvnitř PR :-D Novinařina? PRASATA jste. A jestli to vy inzerenti nechápete, tak reklamu jsem ti neviděl fakticky roky. Tady jsem se jen ujišťoval, že je to opět PR.

Pátek, 15. září 2023, 17:05Odpovědět

Kde uspořádat dětem nezapomenutelnou narozeninovou oslavu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.