Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecké Denso se 23. září poprvé otevře veřejnosti

PR článek

V hlavním závodě liberecké společnosti DENSO Manufacturing Czech se v sobotu 23. září 2023 od 11 do 17 hodin uskuteční akce Otevíráme Denso, během níž si bude moci široká veřejnost poprvé prohlédnout, jak to chodí ve výrobě největšího zaměstnavatele v Libereckém kraji.

Společnost DENSO Manufacturing Czech se zaměřuje primárně na sériovou výrobu klimatizací a jejich součástí pro osobní automobily. Během volné prohlídky, která začíná na zaměstnanecké vrátnici závodu, se každý bude moci seznámit s jednotlivými výrobky a činnostmi, které k jejich produkci nezbytně patří, některé z nich si pak bude možné také vyzkoušet. „Návštěvníkům chceme ukázat, jak vlastně vypadá výrobní závod 21. století a že u nás najdou příjemné prostředí plné nejmodernějších technologií,“ uvedl výrobní ředitel Densa Lukáš Starý. Část programu proběhne ve spolupráci se studenty Průmyslovky Liberec, kteří představí jednotlivé strojní i textilní studijní obory, jež se úzce váží právě na oblast automobilového průmyslu.

„Akce Otevíráme Denso je pro nás cestou, jak se více přiblížit lidem v Libereckém kraji a seznámit je s našimi aktivitami nejen ve výrobě, ale i mimo ni. Dozvědí se tak o tom, jak již nyní pomáháme potřebným v regionu, ale také o naší cestě v dosahování uhlíkové neutrality. Důležité bude také představení tzv. Vize 2030, v níž se promítají naše dlouhodobé plány a poslání, kterých chceme dosáhnout do roku 2030 a které mají pozitivně ovlivňovat budoucnost nejen nás a našich zaměstnanců, ale také všech obyvatel Libereckého kraje,“ doplnil Lukáš Starý.

Na akci nebude chybět také doprovodný program pro děti během prohlídky (malování na obličej, soutěže, tvoření z balónků.), občerstvení včetně japonských specialit a soutěž pro návštěvníky o zajímavé ceny v hodnotě 50 tisíc korun. Každý návštěvník obdrží poukázku na občerstvení.

Společnost DENSO Manufacturing Czech je na českém trhu již přes 20 let a je významným dodavatelem klimatizací a jejich součásti pro automobilky světových značek jako jsou Land Rover, Porsche, Volkswagen, Mercedes, Audi, Škoda, Suzuki, Toyota, Ford a mnoho dalších.

Otevíráme Denso | Praktické informace

Termín konání: Sobota 23. 9. 2023 od 11:00 do 17:00
Adresa: Denso Manufacturing Czech, Heyrovského 476, 463 12 Liberec XXIII - Doubí (Průmyslová zóna Jih)
Začátek prohlídkové trasy: Zaměstnanecká vrátnice

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky denso, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecké Denso se 23. září poprvé otevře veřejnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.