Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EDUCA WEEK 2023 nabídne mistra etikety Špačka nebo motivačního mága Mühlfeita

PR článek

Liberec se díky veletrhu EDUCA WEEK v týdnu 9. až 15. října promění v centrum vzdělanosti, motivace a pracovních nabídek. Nenechte si ujít pestrý program pro všechny generace. Vzdělání je totiž záležitost na celý život a mít dobrou práci je pecka. Tak se přijďte na Educu inspirovat nebo poradit.

Vlajkovou lodí EDUCA WEEKu je veletrh Educa EXPO, kde školy a firmy nabízejí konkrétní pracovní pozice a možnosti vzdělání a uplatnění zejména pro čerstvé absolventy základních a středních škol. Je tu ale i kariérní poradenství. Zkrátka, pro toho, kdo přemýšlí nad změnou práce nebo hledá školu, je Educa EXPO ideální. Ustaraní rodiče deváťáků, na EXPU od 12. do 14. října v Home Credit Aréně vám určitě někdo poradí!

EDUCA i letos nabízí atraktivní program

Hvězdami programu EDUCA EVENT pro veřejnost jsou mistři ve svém oboru.

Ladislav Špaček, bývalý tiskový mluvčí prezidenta Václava Havla a mistr etikety bude mluvit o tom, jak má vypadat komunikace s klientem, aby byla úspěšná pro obě strany. Jste finančním poradcem, realitním makléřem, „obchoďákem“ nebo pracujete na recepci a chcete vést jednání na úrovni? Chcete umět profesionálně komunikovat? Určitě přijďte v neděli 10. října od 18 hodin do budovy G na TUL.

Tah na branku rozhodně má další exkluzivní host programu EDUCA EVENT - Jan Mühlfeit. Dlouholetý šéf evropské sekce Microsoftu, kouč českých olympioniků i manažerů. Přednáší ve velkých mezinárodních společnostech i na světových univerzitách a nyní přijede do Liberce. V pondělí 11. října od 18 hodin se na TUL uskuteční jeho motivační přednáška Odemykání dětského potenciálu. Zdaleka není jen pro rodiče, jak by se mohlo zdát z jejího názvu.  Všichni přece máme nějaké silné stránky, ale ruku na srdce, využíváme je? Proč vlastně ne?

Vstupenky na obě přednášky rychle mizí. Tak neváhejte a kupte si lístky!

Konference EDUCA EVENT ukáže cestu do budoucnosti

Inspirativními osobnostmi a lidmi, kteří dokázali naplnit své vize, se liberecký EDUCA WEEK 2023 jen hemží. Mezi řečníky na odborné EDUCONFERENCI s názvem Otevřená budoucnost jsou například majitel Jablotronu, vizionář a mecenáš Dalibor Dědek nebo mladý a úspěšný zakladatel a majitel firmy Vasky Václav Staněk. Konference se koná v Home Credit Aréně v úterý 12. října dopoledne a je určená nejen pro personalisty a manažery, ale pro všechny, kteří se chtějí inspirovat a vědí, že abychom uspěli, je třeba kráčet. Kupte si vstupenku a přijďte i vy.

Kompletní program EDUCA WEEK 2023 najdete na www.educaweek.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky educa, educa event, educa week, etiketa, ladislav špaček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EDUCA WEEK 2023 nabídne mistra etikety Špačka nebo motivačního mága Mühlfeita  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.