Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EDUCA WEEK 2023, to jsou atraktivní výhody pro rodiny s dětmi

PR článek

EDUCA KIDS je součástí veletrhu vzdělání a pracovních příležitostí EDUCA WEEK 2023, který se koná v Libereckém kraji od 9. do 15. října. V programu na míru vytvořeném pro rodiny s předškolními a mladšími školními dětmi si určitě vyberete z velkého množství aktivit nejen v Liberci, ale i České Lípě nebo Hrádku nad Nisou.

Užijte si se svými dětmi EDUCA WEEK 2023. Objevte spolu s nimi, jak vypadá liberecké podzemí, co se děje ve vesmíru a že fyzika nemusí být nuda. Udělejte si krátký výlet do historie, navštivte svět fantazie ukrytý v knihovnách nebo zvířecí říši v ZOO a masožravky v botanické zahradě. Možností je fůra a vybere si každý, tak se nechte se inspirovat. Třeba přijdete na to, co by právě to vaše dítko mohlo bavit i v budoucnu. Stačí se zaregistrovat na webu educakids.cz.

Registrovaní mají vstupné zdarma a další atraktivní výhody

Hravé prohlídky, detektivní zápletky, hudební bojovku, robotické hračky, ale třeba i tvoření, muzicírování nebo divadlo připravily instituce v Liberci pro návštěvníky registrované na webu EDUCA KIDS.

Tou zásadní a největší výhodou je vstupné zdarma v akci 1+1 nebo bezplatná registrace nových čtenářů v liberecké Krajské vědecké knihovně nebo ve vratislavickém IGI centru a také dárečky. Takže se určitě registrujte!

Během EDUCA WEEK mohou program EDUCA KIDS využít i školní kolektivy, a to jak školky, tak základní školy. V tomto případě je ale nutná rezervace, protože zájem je veliký. Všechny informace a kompletní program naleznete přehledně zde.

Navedou vás také žluté bannery, samolepky a plakáty s QR kódem

Všechny do EDUCA KIDS zapojené instituce – Zoo Liberec, Botanická zahrada Liberec, Technopark Liberec, Severočeské muzeum v Liberci, Oblastní galerie Liberec, iQlandia, Krajská vědecká knihovna Liberec, IGI Vratislavice, DinoPark Plaza Liberec, Rodný dům Ferdinand Porsche, Dům dětí a mládeže Větrník a řadu dalších poznáte snadno. Budou po celý týden od 9. do 15. října označeny žlutými nálepkami a bannerem u vchodu.  Stejné to bude i v České Lípě nebo v Hrádku nad Nisou.

Registrovat se a získat možnost čerpat výhody také můžete přes QR kód na plakátech lákajících na EDUCA KIDS.

Vše, co chcete vědět o veletrhu EDUCA WEEK 2023 najdete přehledně na www.educaweek.cz nebo na sociálních sítích - Facebooku, Instagramu a LinkedInu.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky educa, educa event, educa week, liberec, vzdělání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EDUCA WEEK 2023, to jsou atraktivní výhody pro rodiny s dětmi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.