Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Znáte poslední trendy na firemní akci, teambuilding nebo vánoční večírek?

PR článek

Už jste vyzkoušeli různé podoby firemní zábavy a hledáte stále nějaké novinky, u kterých byste se po pracovní době mohli pobavit? Vyzkoušejte laser game, není nic lepšího než se společně spiknout třeba proti šéfovi. Zábavnou firemní akci nebo i vánoční večírek můžete uspořádat v Mercuria Laser Game Liberec.

Firemní akce vyčistí vzduch a přidají na pozitivní náladě ve společnosti

Firemní teambuilding je velmi důležitou součástí utužování vztahů v kolektivu. Firemní týmy se scházejí minimálně jednou ročně, některé dokonce pravidelně každý měsíc. Na nákladech se pro blaho svých zaměstnanců většinou podílí i přímo firma. Ať už se schází menší týmy nebo celá společnost, vždy je potřeba naplánovat zajímavý program, který zabaví všechny bez rozdílu věku nebo pohlaví. Což není úplně jednoduchý výběr.

Většinou se volí jednoduchá zábava, oblíbený je bowling, motokáry nebo výjezd někam do přírody. Jenže nejde točit pořád dokola to samé, a tak firmy hledají nové možnosti zábavy. Jednou z netradičních aktivit, kterou můžete se svými kolegy a zaměstnanci vyzkoušet je laser game. Akční hra, kde kromě zasáhnutí protihráčů musíte zapojit týmového ducha a strategické myšlení – ideální na utužení kolektivu. A nemusíte ani nikam daleko.

Liberecké zábavní centrum

Mercuria Laser Game, která se nachází přímo v centru Liberce v Revoluční ulici, najdete kromě oblíbené laser game také unikátní laserové bludiště, kde si s kolegy můžete zahrát na hrdiny akčního filmu. Oblíbenou zábavou při firemních akcích je také virtuální realita nebo arkádové hry, kterých je tu nespočet. Nudit se rozhodně nebudou ani dámy.

Kapacita laser game arény je 18 lidí, na vyžádání dokonce 22, takže si rozhodně zahrají všichni. Hra trvá 12–15 minut, ale je to opravdu honička. Dopředu nemusíte znát žádná pravidla, vše vám vysvětlí zkušený personál. Bar a posezení má kapacitu až 80 osob, můžete tu tedy uspořádat pořádnou firemní akci i pro větší kolektiv. V případě, že je vás méně, zase není problém arénu uzavřít jen pro vaši firmu. Mercuria Laser Game vám samozřejmě zajistí i pohoštění, případně výzdobu.

Laser game milují také děti, takže pokud se vám tu zalíbí, uspořádají vám klidně narozeninovou oslavu pro vaše ratolesti, v nabídce je třeba i sportovní kroužek pro děti.

Ohodnoť článek

Štítky firemní akce, teambuilding, Mercuria laser game, laser game, firemní zábava, vánoční večírek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Znáte poslední trendy na firemní akci, teambuilding nebo vánoční večírek?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.