Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EDUCA WEEK 2023: Veletrh nabízí studium prestižních oborů i atraktivní práci

PR článek

EDUCA EXPO v Home Credit Aréně, to je více než 60 středních a vyšších odborných škol a učilišť. Také více než 50 firem z různých oborů s atraktivními a prestižními pracovními pozicemi. Od 12. do 14. října si zde můžete vybrat školu a zároveň navazující pracovní pozici a znát platové podmínky. To přece dává smysl!

Ty nejlepší firmy v kraji najdete na Educe

Třídenní veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA EXPO je hlavní částí celotýdenního programu EDUCA WEEK 2023. Koná se 12.-14. října v Liberci. Je to unikátní příležitost zjistit, co všechno náš kraj nabízí z hlediska pracovních příležitostí. „Možná budete překvapeni, kolik zde působí společností evropského nebo dokonce světového významu s obrovským potenciálem a velmi zajímavými pracovními nabídkami, ať už z oblasti vývoje a výzkumu, inovací nebo moderních technologií,“ říká Tereza Matulová z pořádají společnosti SFM Liberec s. r. o.

Přijďte si udělat obrázek o škole osobně

EDUCA EXPO je ideálním místem pro všechny absolventy základních a středních škol, kteří se potřebují zorientovat v nabídce škol a zamyslet nad dalším pracovním uplatněním.  Své stánky tu na tři dny rozbalí více než 60 škol nejen z Libereckého kraje, ale z celé České republiky. „Výhodou veletrhu je, že zájemci o studium, ale i jejich rodiče, mají možnost si na stáncích popovídat přímo se studenty konkrétních oborů, udělat si obrázek o škole a na všechno se nezávazně vyptat. Osobní kontakt a sdílená zkušenost je tou nejlepší vizitkou,“ je přesvědčená manažerka veletrhu Matulová.

Kdo získá letos ocenění TOP škola a TOP firma?

Na veletrhu EDUCA EXPO probíhá každoročně prestižní soutěž TOP škola a TOP firma. Nezávislí porotci posuzují nejen to, jak stánky vypadají, ale hodnotí i komunikaci, aktivitu, hodnotu podávaných informací nebo celkový dojem. Vítěz v každé kategorii získává trofej vyrobenou SUPŠS z Železného Brodu, a hlavně vyhrává výstavní plochu na další ročník veletrhu. Některé stánky se proto doslova předhánějí v kreativitě, návštěvníkům nabízejí například i kávu nebo něco dobrého a často také malé dárečky.

Vstup na EDUCA EXPO je zdarma

Jako na každém správném veletrhu jsou i na EDUCA EXPO k dispozici relax zóny, které zvou k posezení a odpočinku, abyste mohli všechny nové vjemy a informace vstřebat a promyslet. Když se zapomenete na něco zeptat, můžete se kdykoli vrátit. Veletrh trvá tři dny a vstupné se neplatí.

Ohodnoť článek

Štítky educa, educa event, educa week, etiketa, ladislav špaček, vzdělání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EDUCA WEEK 2023: Veletrh nabízí studium prestižních oborů i atraktivní práci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.