Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Bílí Tygři připravili vánoční dárek pro děti z dětských domovů

Liberečtí hokejisté klubu Bílí Tygři každoročně plní v předvánočním čase přání. Letos pozvali ve spolupráci s Nadací Syner děti z několika dětských domovů na hokejový zápas, a navíc ve prospěch domovů připravují aukci speciálních dresů. Vydražit si je může ve prospěch dětí každý.

Děti čeká zážitek z hokejové utkání už tuto neděli 10. prosince, kdy charitativnímu projektu bude zasvěcen domácí duel Bílých Tygrů s Mladou Boleslaví. Na zápas přijaly pozvání dětské domovy v Chrastavě, Semilech, Krompachu, Frýdlantu, České Lípě, Dubé - Deštné, Jablonném v Podještědí a Hamru na Jezeře. Do hlediště tak zamíří více než stovka dětí z dětských domovů. Pro všechny si klub spolu s Nadací SYNER nachystal také dárek v podobě triček.

Společně s hokejovým klubem realizujeme již několikátý projekt. V minulých letech se fanoušci i kabina aktivně zapojili do námi pořádaných veřejných sbírek, v prvním covidovém roce hráči i realizační tým pomáhali do nemocnic a ke zdravotníkům rozvážet roušky a respirátory, mnohem dříve jsme spolu s Tygry jezdili za dětmi do domovů například na vánoční nadílku, takže je jen logické, že se nyní děti také podívají do haly. Věřím, že to pro ně bude skvělý předvánoční zážitek a přeji si, aby se podařilo shromáždit co nejvyšší částku, protože na děti není nikdy peněz dost,“ říká Eva Syrovátková, představitelka Nadace SYNER.

Za Bílé Tygry převzal patronát nad akcí bývalý kapitán a v současnosti člen realizačního týmu a také skaut Los Angeles Kings Petr Jelínek. „Nad podporou podobných projektů nikdy ani chvíli neváháme. Mám radost, že můžeme společně pomoci dětem, které nemají takové štěstí užívat si pohodové tradiční Vánoce spolu s rodinou, a že jim můžeme udělat alespoň trochu radost.“

Zapojte se do aukce speciálních dresů

Do derby s Mladou Boleslaví Bílí Tygři nastoupí ve speciální sadě dresů, která po skončení utkání poputuje do aukce. Spolu s Tygry a Nadací SYNER se tak do charitativní akce mohou připojit také fanoušci. Aukce odstartuje spolu se startem zápasu a poběží až do neděle 17. prosince.

Celková částka, za něž budou dresy vydraženy, bude navýšena o příspěvek Nadace SYNER a také hráčů A-týmu Bílých Tygrů. Celkový výtěžek bude představen na předvánočním utkání 22. prosince proti Třinci a následně rozdělen mezi jednotlivé zapojené dětské domovy.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři

Štítky charita, aukce, hokej, Bílí Tygři, dětské domovy, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílí Tygři připravili vánoční dárek pro děti z dětských domovů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.