Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič ujížděl před policejní hlídkou. Měl dva zákazy řízení

Policisté řeší případ, kdy v pondělí odpoledne začal policejní hlídce ujíždět řidič auta. Když ho asi po kilometru dopadla, bylo jasné, proč ujížděl. Má totiž hned dva zákazy řízení.

Hlídka se auto rozhodla zastavit kolem patnácté hodiny ve Vodní ulici v Jablonci. „Policisté mu jasně zapnutím výstražného a zvukového zařízení s nápisem STOP signalizovali pokyn k zastavení, který nerespektoval a začal hlídce ujíždět. Policisté ho následně zastavili asi po kilometru jízdy v prostoru křižovatky U Nisy a U Lávky,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Hlídka následně zjistila, že tento muž má v současné době vysloveny dva zákazy řízení, a to Okresním soudem v Jablonci nad Nisou a Okresním soudem v Liberci. „Podezřelému tak nyní za spáchání podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Alkohol u něj policisté vyloučili během kontroly provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky policie, zákaz řízení, jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič ujížděl před policejní hlídkou. Měl dva zákazy řízení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.