Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Ještěd zahájí letní sezónu bohatým programem pro děti

PR článek

ORLEN Ještěd Summer Opening otevře v sobotu 8. června 2024 léto na Ještědu. Skiareál akci letos koncipuje jako dětský den na horách a návštěvníkům nabídne bohatý doprovodný program, dětskou zumbu, kolo štěstí o hodnotné ceny, DJ, ukázky horské služby, interaktivní hry, ukázky dětského cyklistického týmu a spoustu dalších atrakcí a zábavy. Děti a mladiství do 18 let budou mít navíc zpáteční jízdenku na lanovku za symbolických 10 korun.

Jezdíte na Ještěd jen v zimě na lyže? Děláte chybu! Letní sezóna právě startuje a skiareál v jejím průběhu chystá pro návštěvníky široké spektrum letních atrakcí, aktivit a zábavy pro dospělé i děti. Nenechte si ujít jednu z prvních, a sice ORLEN Ještěd Summer Opening – oficiální otevření letní sezóny, které se uskuteční již v sobotu 8. června 2024 od 10 do 16 hodin. Bohatý program letos skiareál zaměřil sice na děti, ale bavit se bude nepochybně celá rodina.

„Letošní letní opening jsme pojali jako dětský den na horách a připravili jsme široké spektrum aktivit. Nebude chybět malování na obličej, závody a soutěže, hudba, občerstvení, dětská zumba, ukázky horské služby nebo partnerské zóny od společností ORLEN, Košík.cz nebo Suzuki. K dispozici bude i trampolína a dětské hřiště s nejrůznějšími herními prvky a skluzavkami. Navíc všechny děti do 18 let budou mít nárok na jednu zpáteční jízdenku za symbolických 10 korun po celý den, takže všechny zveme,“ uvedl ředitel Skiareálu Ještěd Radek Chalupa s tím, že v provozu budou i terénní koloběžky a tříkolky, zájemci si budou moci projít i zdejší originální naučné stezky nebo se vydat na ještědský hřeben s nádherným výhledem do krajiny, na město Liberec, Bedřichov, Krkonoše nebo Ještědský vysílač z neokoukané perspektivy.

Doprovodný program, nejrůznější stanoviště a atrakce pak najdete v dolní části areálu u Apres-ski baru, u dolní stanice lanovky ORLEN line Skalka a u infocentra. Vstupné je zdarma.

Více informací naleznete na www.skijested.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ještěd, skiareál, traily, kola, letní sezona

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Ještěd zahájí letní sezónu bohatým programem pro děti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.