Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Pokažená oprava, z herního prvku trčely vruty. Pirátská loď je opět bezpečná

Dětské hřiště s pirátskou lodí u jablonecké přehrady už je opět bezpečné. Právě při opravě pirátské lodi totiž došlo k chybě a byly použity příliš dlouhé vruty, které trčely ze dřeva. Díky nahlášení závady přes aplikaci Munipolis ale došlo k rychlé nápravě.

Dětské hřiště u bistra Základna slouží od roku 2007 a potřebovalo opravit. Konkrétně se to týkalo Potopené lodi Korzár. „Strážní koš už jsme byli nucení odstranit úplně a přes aplikaci Munipolis k nám přišla informace, že také prkna na palubě lodi jsou uvolněná. Obratem jsem objednali jejich upevnění,“ uvedl Jan Čermák z oddělení cirkulární ekonomiky jabloneckého magistrátu.

Jenže jeden z pracovníků technických služeb na připevnění prken použil příliš dlouhé vruty a ty pak z nich nebezpečně trčely. „Přes aplikaci Munipolis nám přišla zpráva i s fotografií stavu. Proto bylo možné operativně chybu napravit. Prvek je už opravený a bezpečný,“ řekla náměstkyně pro životní prostředí a strategii Lenka Opočenská (Společně pro Jablonec).

Za nepovedenou opravu se omluvila. „Město se za toto nedopatření omlouvá a zároveň děkuje za oznámení. Je vidět, že aplikace Munipolis funguje a také díky jejímu užívání lze na podobné podněty rychle reagovat,“ dodala.

Hřiště u Základny prošlo poměrně výraznou opravou. Nové jsou dva bagry na bagrovišti a zemní trampolína. Zároveň tu město vybudovalo také nový altán, který poskytuje stín.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Visit Jablonec

Štítky jablonec, hřiště, oprava, vruty, základna, přehrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pokažená oprava, z herního prvku trčely vruty. Pirátská loď je opět bezpečná  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.