Počasí dnes15 °C, zítra14 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

V jabloneckém Eurocentru začala čtyřdenní prodejní výstava Křehká krása 2024

Třináctý ročník největší prodejní výstavy českých bižuterních a sklářských firem začal dnes v Eurocentru v Jablonci nad Nisou. Probíhat bude do neděle 11. srpna. Vedle široké nabídky bižuterie a výrobků sklářských firem láká návštěvníky i na ženskou krásu na módní přehlídce Made in Jablonec 2024. Připraveno je také množství tvůrčích dílen pro děti i dospělé.

„Výstava nabízí jedinečnou příležitost nakoupit krásnou bižuterii, sklo a vánoční ozdoby přímo od výrobců, kterými jsou české bižuterní a sklářské firmy. Vedle ohromné nabídky bižuterie, skla a vánočních ozdob je ale výstava i příjemným místem, kde může strávit celá rodina značnou část dne. Na letní scéně budou každý den celé odpoledne nepřetržitě hrát zajímavé kapely a v neposlední řadě je možno zde zhlédnout celou verzi fenomenální módní přehlídky Made in Jablonec - V hlavní roli šperk,“ zve na prodejní výstavu Radka Havlová, která má na výstavě na starosti informace.

Připraven je také doprovodný program, který umožní dospělým i dětem si v mnoha tvůrčích dílnách vytvořit vlastní šperk, namalovat vánoční ozdobu, vyfouknout skleněný pohár, udělat skleněnou mozaiku či umělou květinu.

Jednou z nejoblíbenějších částí výstavy Křehká krása je pravidelně módní přehlídka nazvaná Made in Jablonec. „Přehlídka je vždy rozdělena na dvě části. Zítra a v sobotu proběhne první část vždy ve 13:30 a druhá v 16:30 hodin a v neděli první část v 11:30 a druhá v 15:15 hodin. V neděli bude přehlídka navíc doplněna o retro přehlídku Muzea skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, které letos slaví 120 výročí založení,“ prozrazuje Radka Havlová.

Otevírací doba výstavy Křehká krása je do soboty od 10:00 do 18:00 hodin, v neděli se výstava uzavře už v 16:00 hodin. Vstupné je 100 korun pro dospělé, 80 pro důchodce a děti do 15 let mají vstup v doprovodu rodičů zdarma. Návštěvníci výstavy pak mohou využít v neděli volný vstup do Muzea skla a bižuterie a to právě v rámci 120 výročí oslav jeho založení. V ostatní dny mají do muzea zvýhodněné vstupné.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Martina Petrášková

Štítky sklo, bižuterie, výstava, Jablonec nad Nisou, Eurocentrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jabloneckém Eurocentru začala čtyřdenní prodejní výstava Křehká krása 2024  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.