Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Technika, dynamické ukázky i medaile pro policisty. To vše v úterý v rámci Dne Policie ČR a složek IZS v Liberci

Pestrý program pro širokou veřejnost proběhne v úterý 10. září v Liberci na náměstí Dr. E. Beneše a v ulici 5. května v rámci tradičního Dne s Policií ČR a složkami IZS. Akce začne v 10 a skončí v 16 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na prohlídku techniky složek IZS, ukázku zásahů policistů, hasičů nebo armády a součástí dne je i ocenění policistů a slib nových příslušníků policie.

„Program Dne Policie ČR a složek IZS proběhne na náměstí před libereckou radnicí a pak ve vedlejší ulici u obchodního centra Plaza. K vidění tu bude množství technického vybavení složek integrovaného záchranného systému, připraveny jsou zajímavé ukázky policejních kynologů, oddělení služební hipologie, armády, která předvede práci průzkumného vozidla nebo profesionálních hasičů. Ti budou v 10.40 hodin zachraňovat osobu z radniční věže,“ láká na program koordinátorka prevence Krajského ředitelství policie Libereckého kraje Vladimíra Šrýtrová.

Návštěvníci si budou moci také promluvit s příslušníky jednotlivých složek a poslechnout si Hudbu Hradní stráže a Policie ČR. Na místě bude také záchranná služba, celníci, vězeňská služba, městská policie nebo Tým silniční bezpečnosti a BESIP.

„Občanům Liberce a návštěvníkům této prezentační akce pak chceme v úterý na akci představit i práci zahraničních kolegů policistů ze Spolkové republiky Německo, Polské republiky a dalších spolupracujících subjektů,“ dodává Šrýtrová.

Součástí dne bude také oceňování policistů a občanských zaměstnanců Policie České republiky za jejich dlouhodobou a příkladnou práci a také slib nově přijatých příslušníků. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Policie ČR , Martina Petrášková

Štítky IZS, policie, Liberec, ukázky, technika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaroslav Pešek

Je hezké, že je to v úterý. V den školy a zaměstnání. ????

Pondělí, 9. září 2024, 15:56Odpovědět

Technika, dynamické ukázky i medaile pro policisty. To vše v úterý v rámci Dne Policie ČR a složek IZS v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.