Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

Během víkendu očekávejme déšť a teploty, které se nedostanou nad 12 stupňů

Víkend přináší v Libereckém kraji převážně zatažené počasí s možností dešťových přeháněk. Na horách mohou srážky trvat déle, zatímco příští týden očekáváme oteplování.

Dnešní den bude v Libereckém kraji zatažený až oblačný, s ojedinělými přeháňkami. Na horách budou srážky častější a déšť trvat déle. „Teploty dosáhnou nejvyšších hodnot mezi 9 až 12 °C, na horách mezi 3 až 6 °C,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák.

Sobota přinese převážně zatažené nebe a déšť, který bude postupně ubývat. Srážky budou méně intenzivní a oblačnost se částečně protrhne. Noční teploty klesnou na šest až deset stupňů, zatímco během dne se budou pohybovat mezi osmi až 12 stupni Celsia.

Neděle bude také oblačná až zatažená, s počátečními ojedinělými přeháňkami. Odpoledne se očekává postupné ubývání oblačnosti. Noční teploty budou mezi pět až devíti, během dne mezi 11 až 15 stupni.

Příští týden se na severu Čech začne oteplovat, s maximálními teplotami až 19 °C. Očekáváme méně deště a oblačnosti, což přinese příznivější podmínky pro venkovní aktivity.

Foto warpmike | Pixabay

Štítky Česko, Liberecký kraj, počasí, předpověď, víkend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu očekávejme déšť a teploty, které se nedostanou nad 12 stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.