Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Pátek 11. října 2024  |  Svátek má Andrej
Bez reklam

Za zábavou vyrazil muž ve Frýdlantě s peněženkou, v níž bylo 30 tisíc. Domů přišel s prázdnýma rukama

Těžkou hlavu má ve Frýdlantě 49letý muž, který se v úterý 8. října vydal kolem 21 hodiny za zábavou do místních restaurací. Zatímco do víru noci vyrazil s mobilem a peněženkou, ve které měl 30 tisíc korun a platební karty, domů dorazil s prázdnýma rukama, což ale zjistil až ráno po probuzení. Teď čeká, jestli se nálezce peněženky a mobilu, které nejspíš vytratil cestou domů, ukáže být poctivým a vrátí je.

„V úterý kolem 21. hodiny si vyšel do společnosti mezi lidi 49letý místní muž, který během večera navštívil dvě restaurace ve Frýdlantu. Tam popil několik odlivek rumu a před půl nocí byl zase doma. Ráno po probuzení ale zjistil, že nemá ani mobil a ani peněženku se třemi platebními kartami a hotovostí 30 000 korun,“ popisuje událost policejní mluvčí Ivana Baláková.

Trasu, kterou předchozího dne absolvoval pěšky, prošel muž dokonce dvakrát, ale svou peněženku ani mobilní telefon nenašel. „Nejspíš mu vypadly z mělké kapsy u mikiny a dostaly se pak do rukou nepoctivého nálezce. Na místním oddělení policie na něj hned ve středu podal trestní oznámení a kolegové z Frýdlantu už ve věci zahájili úkony pro podezření ze spáchání přečinů zatajení věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ dodává Baláková.

Pokud policisté nálezce ztracené peněženky vypátrají, může ho soud poslat do vězení až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky alkohol, peníze, ztráta, policie, Frýdlant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za zábavou vyrazil muž ve Frýdlantě s peněženkou, v níž bylo 30 tisíc. Domů přišel s prázdnýma rukama  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.