Počasí dnes15 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

V Jiřetíně pod Bukovou na Jablonecku se srazil vlak s osobním autem, zraněnou spolujezdkyni transportoval do nemocnice vrtulník

, aktualizováno před 2 hodinami

Na nechráněném železničním přejezdu v Jiřetíně pod Bukovou na Jablonecku se dnes dopoledne po 10 hodině střetl osobní vlak s osobním autem. Zraněnou spolujezdkyni museli záchranáři letecky transportovat do liberecké nemocnice. Dechová zkouška policistů naměřila u řidiče auta 0,36 promile alkoholu.

„Oznámení o střetu osobního vlaku s vozidlem na nechráněném železničním přejezdu v Jiřetíně pod Bukovou přijali policisté na lince 158 dnes dopoledne v 10.16 hodin. Při této dopravní nehodě utrpěla zranění spolujezdkyně z vozidla a letecky byla transportováno do liberecké nemocnice. Charakter jejího zranění je předmětem probíhajícího šetření,“ říká policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Policisté na místě provedenou dechovou zkouškou řidiči vozidla naměřili hodnotu alkoholu 0,36 promile. „Dechová zkouška u strojvedoucího vlaku alkohol vyloučila. Cestující ve vlaku zraněni nebyli,“ podotýká policejní mluvčí.

Veškeré okolnosti celé události dále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.

Provoz na trati byl zhruba na tři hodiny zastaven, v úseku trati Smržovka - Josefův Důl a zpět byly vlaky nahrazeny autobusem. 

Ohodnoť článek

Foto se svolením Správy železnic

Štítky nehoda, vlak, auto, Jiřetín pod Bukovou, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jiřetíně pod Bukovou na Jablonecku se srazil vlak s osobním autem, zraněnou spolujezdkyni transportoval do nemocnice vrtulník  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.